Oamenii sunt tot o specie de extraterestri. Cum a inceput viata pe Terra

Ultima actualizare: 08-05-2012 09:05
NASA, spatiu

Teoriile privitoare la sursa primara a vietii s-au mai imbogatit cu inca una: oamenii sunt o specie de extraterestri, iar viata pe Terra a inceput datorita meteoritilor si cometelor, in urma cu 5 miliarde de ani.

The Independent: Mai mult, potrivit ultimului studiu din domeniu, cosmosul ar fi cel care a dat nastere tuturor formelor de relief de pe Terra, "trimitand" pe planeta noastra meteoriti, care au cazut in zona Antarcticii. Se pare ca, potrivit noilor date, oamenii s-au nascut din forme extraterestre, venite din spatiu.

O analiza a acestor meteoriti a scos la iveala ca aceste roci pot fi induse sa emita - sub presiune mare - nitrogen, care contine amoniac, un ingredient vital pentru moleculele care se auto-inmultesc, si duc intr-un final la ADN. Molecula stand la baza tuturor fiintelor.

The Washington Times: Sfarsitul unei epoci. Ultimul supravietuitor Al Primului Razboi Mondial a murit Ultimul veteran american al Primului Razboi Mondial, Frank Buckles, care a mintit cu privire la varsta sa pentru a se putea inrola in 1917, a murit la varsta de 110 ani. Buckles a murit din cauze naturale, la domiciliul sau din apropiere de Charles Town. La 1 februarie, cand Buckles a implinit 110 ani, familia sa avertizase ca starea lui de sanatate este fragila de un an. Buckles a fost sanitar al armatei americane in Europa, in timpul Primului Razboi Mondial, inainte de a fi promovat caporal, chiar inaintea incheierii conflictului.

AFPMahmoud Ahmadinejad: Arme americane ucid arabii "Dictatorii care isi ucid poporul nu sunt capabili sa produca nici cel mai mic lucru si folosesc arme cumparate de la Statele Unite si de la aliatii lor pentru a ucide oameni", a declarat el. "Statele Unite si aliatii lor trebuie sa explice de ce au impus dictaturi timp de 30 sau 40 de ani popoarelor din regiune", a adaugat presedintele iranian, care s-a exprimat la inaugurarea unei uzine din regiunea Teheran. Ahmadinejad s-a referit la miscarile de contestare din lume araba care afecteaza in prezent Tunisia, Libia, Bahrain, Oman sau Yemen.

Reuters: Hillary Clinton: Schimbarea lui Gaddafi, "un imperativ strategic"  "Trebuie sa lucram cu totii la masuri suplimentare pentru ca Guvernul lui Kadhafi sa fie tras la raspundere, pentru a furniza asistenta umanitara si a sustine poporul libian in aspiratia sa de tranzitie catre democratie", a spus ea, in fata Consiliului ONU pentru Drepturile Omului. "Pe masura ce facem progrese in aceste directii, vom continua sa exploram toate optiunile de actiune posibile. Asa cum am mai spus, nimic nu este exclus cat timp Guvernul libian continua sa ameninte si sa ucida cetateni libieni", a declarat ea.

The Telegraph: Sarbatoare mortala. 16 oameni au murit electrocutati in Brazilia, dupa ce un fir de electricitate a atins un car alegoric Accidentul s-a produs in localitatea Bandeira do Sul. Cablul s-a rupt si a cazut pe un vehicul care transporta o orchestra, conform ziarelor O Globo si Estado de Sao Paulo. "A fost o catastrofa. Erau multi oameni pe acest vehicul si inca nu stim cu exactitate numarul exact al mortilor si ranitilor", a declarat Jose Balducci, un oficial regional. Brazilia face pregatiri pentru carnavalul care va incepe la sfarsitul saptamanii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO