Marilyn Monroe si Elizabeth Taylor isi radeau parul de pe fata

24-01-2011 00:00


Elizabeth Taylor

Marilyn si Elizabeth au avut secrete ale frumusetii bine pastrate. A venit insa vremea sa aflam ca divele mergeau foarte des la epilat.

 

Cocoperez.com: Kate Somerville, esteticiana vedetelor de la Hollywood, care s-a ocupat de ambele dive, spune ca se radeau, asa incat sa nu aiba nici macar o urma de par. Si nu era vorba numai de picioare, ci de fiecare particica a corpului si a fetei.

TMZ.com: Fosta Spice Girl Emma Bunton si-a anuntat logodna pe Twitter. Ea a postat o fotografie in care poarta un inel, alaturi de mesajul: “Yahooooo, sunt logodita! Te iubesc, Jade! Sunt o doamna fericita”. Emma si Jade Jones asteapta al doilea lor copil in mai.

BBC: Actrita Zsa Zsa Gabor a fost externata dintr-un spital din Los Angeles, la opt zile dupa ce i-a fost amputat piciorul drept. Se pare ca veterana de 93 de ani se recupereaza bine, pentru ca medicii i-au dat voie sa plece cu o saptamana mai devreme.

CNN: Noua comedie romantica "No Strings Attached" a dominat box-office-ul american de weekend, cu incasari de 20,3 milioane de dolari. In film joaca Natalie Portman si Ashton Kutcher.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO