Vedetele au ratat sfarsitul lumii


Ultimul update: Sambata 02 Iunie 2012 03:55
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Portrete

Nu de alta, dar acceleratorul a facut buba si orice concert sau eveniment care s-ar fi putut organiza a fost anulat.


Cu ocazia isteriei generale provocate de experimentul cu accelerarea de particule si recrearea Big Bang-ului, am contactat telefonic cativa reprezentanti ai showbiz-ului autohton, ca sa ne explice cum si-ar petrece ultimele clipe din viata. Nu de alta, dar nici noi nu am fi putut muri in pace daca nu luam la cunostinta.

Asa am aflat ca Anda Adam si-ar fi petrecut ziua cu pricina la iarba verde, impreuna cu familia. Daca nu ar fi apucat, n-ar fi fost bai! Oricum in rai e destula iarba verde.

In schimb, Claudia de la Sexxy ne povestea ca ar incerca sa faca un copil. Pai normal, stia ca nu mai trebuie sa treaca prin chinurile nasterii si atunci se bucura din plin de maternitate.

Stelian Ogica stie clar ce nu ar face: nu ar mai incerca sa afle numerele castigatoare la loto. Ar fi fost si destul de frustrant sa paseasca in lumea cealalta cu un esec.

Israela ne spunea ca nu ar regreta nimic. Pai nici n-a trecut bine luna de miere, cum ar fi sa regrete deja. Doar dragostea dureaza trei ani, cel putin asa zice la carte, asa ca mai are timp.

Florin de la HI-Q avea in minte fel de fel de conspiratii. Cu toate astea i-a cam dat de gandit faptul ca ar putea lasa cateva treburi neterminate.

Mihai Traistariu, mare pasionat de nasterea universului, spune ca nu ar pierde nicio secunda si ar cauta modalitati de a salva omenirea. E clar: s-a uitat prea mult la Superman. Pai daca ar veni gaura neagra, nu i-ar inghiti si pe el si pe solutie?

Experimentul de la Geneva, amanat pana in primavara anului viitor
Romanii stau bine cu sanatatea mintala
Muritorii de rand: Oamenii de stiinta sa nu se ia la intrecere cu Dumnezeu
VIDEO PROTVPLUS.RO