Vino să vezi unde se tund vedetele din România!

30-07-2008 01:00
Sursa: Pro Tv


Vino să vezi unde se tund vedetele din România!

Oameni politici, ambasadori, sportivi renumiţi, actori, regizori, directori de multinaţionale sau oameni simpli, toţi au trecut o dată sau de mai multe ori pragul "prăvăliei" domnului Gulea.

Când intri în salon eşti întâmpinat cu foarte multă amabilitate şi ai senzaţia că eşti cea mai importantă persoană de pe pământ! Salonul s-a făcut cunoscut pe piaţă prin metodele nonconformiste şi inovatoare pe care le aplică tuturor clienţilor. Cei de aici îmbină practicile tradiţionale, care sunt baza meseriei, cu cele mai noi "găselniţe" pe plan mondial în acest domeniu.

Vedetele sunt clienţii fideli ai salonului şi revin de fiecare dată cu foarte mare plăcere deoarece aici au fost trataţi "regeşte" cu extrem de mult profesionalism şi promptitudine. Personalul este foarte pregătit, gata oricând să facă faţă celor mai exigente cereri.

Am ajuns şi la capitolul costuri; preţurile nu sunt foarte mari, însă pentru buzunarul românilor de rând s-ar putea să fie considerate destul de "piperate" pentru că un tuns costă 50 RON, aproximativ 14 euro. Un alt atu al acestui salon este faptul că este unul exclusiv masculin. Aici bărbaţii se pot relaxa într-adevăr liniştiţi pentru că nu mai sunt înconjuraţi de femeile cicălitoare sau de gălăgia specifică sexului frumos!

Şi cum să nu fie o afacere înfloritoare când este condusă după dictonul "Clientul sfinţeşte locul!"

Sursa: Pro Tv

Tags: coafor, frizer,

VIDEO PROTVPLUS.RO