Topul celor mai detestate aeroporturi din lume
Aeroporturile au devenit astazi locuri indispensabile pentru orice persoana care vrea sa calatoreasca, dar cele mai aglomerate dintre acestea reprezinta o sursa inepuizabila de aglomeratie si nervi. Mai jos, un top cu cele mai detestate aeroporturi.
Topul este intocmit in urma unui sondaj la care au participat 2000 de oameni din peste 80 de tari.
Heathow, Londra, 19,1%
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Cel mai ocupat aeroport din Europa cu 90 de linii aeriene, 170 de destinatii si 67 de milioane de pasageri in fiecare ani. Multi dintre acestia nu au o experienta tocmai fericita. Perioadele de aglomeratie sunt legendare.
LAX, Los Angeles, 14.6%
Al saselea cel mai ocupat aeroport din lume. Potrivit grupului de pe Facebook "I Hate LAX" , punctele de slabe ale aeroportului sunt: "cozile, terminalele putine, distanta mare intre acestea, mizeria in general".
Charles de Gaulle, Paris 9.1%
Anual, pe aici trec peste 50 de milioane de pasageri. A fost votat in 2005 si respectiv 2007 ca cel mai urat aeroport, din cauza serviciilor publice de foarta slaba calitate.
JFK, New York, 5.9%
Opt terminale terminate, 151 de porti care ne transporta in America, dar inainte de asta o portie zdravana de nervi. Rabdarea este absolut obligatorie, aglomeratia si haosul sunt incluse.
O'Hare, Chicago, 4.9%
O'Hare este al patrulea cel mai ocupat aeroport si, potrivit unor plangeri online, se pare ca o regula de aur aici este sa astepti, sa astepti, sa astepti.
Kingsford Smith, Sydney, 4.9%
Pretul pentru parcare este unul urias si in general facilitatile pentru cei care conduc sunt ca si inexistente.
Miami International, Miami, 3.8%
Zone de asteptare aglomerate, totul pare intr-o continua constructie, pare ca esti intr-o tara din lumea a treia, se plang calatorii.
Aeroportul Frankfurt 3.4%
Ofera cele mai multe destinatii internationale. Semnalizarea este insa una dificila, iar angajatii nu sunt tocmai serviabili, mai ales ca multi calatori sunt straini.
Hartsfield-Jackson, Atlanta, 3.2%
Cel mai ocupat aeroport, daca luam in considerare numarul de pasageri si cel de zboruri. De aici si haosul care domneste peste tot.