Romanii, in liga campionilor la sex. Afla cine este codas!

Cuplu

Romanii au luat fata japonezilor si englezilor. Criza, criza, dar la capitolul sex inca stam bine. Daca japonezii nu sunt interesati de sex, iar englezii sunt prea obositi pentru o noapte fierbinte, pentru romanii sexul este vital. Afla ce spun studiile!

Japonezii fac sex mai rar ca e mai dragut

Tinerii japonezi si-au pierdut interesul pentru sex. Cel putin asa indica rezultatele unui studiu realizat de Ministerul Sanatatii din Japonia pentru care au fost intervievati 671 de barbati si 869 de femei. Astfel, 35% dintre tinerii intre 16-19 ani nu au nimic de-a face cu sexul, un procent dublu fata de 2008 cand studiul de la vremea respective indica ca doar 17,5% nu mai fac dragoste.

Insurateii din Japonia fac sex o data pe luna

Studiul mai spune ca pana si cuplurile casatorite din Japonia se pot “lauda” doar cu o partida de sex lunar. Daca in 2004 procentul cuplurilor mai putin atrase de sex era in proportie de 31,9%, in prezent statisticile indica ca 40,8% din cei care si-au unit destinele nu mai vor nopti fierbinti decat o data pe luna.

Citește și
muzica
Muzica poate avea aceleasi efecte ca sexul, banii si drogurile
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Daca la prima vedere nu pare grav dat fiind populatia Japoniei, respectiv 127 de milioane de locuitori, totusi specialistii sunt ingrijorati de scaderea natalitatii.

"Populatia Japoniei se va reduce dramatic in urmatorii 40 de ani. Estimam ca numarul locuitorilor va ajunge in jur de 47.7 de milioane de locuitori in urmatorul secol. Faptul ca tinerii nu mai fac sex, nici chiar casatoriti fiind, coroborat cu numarul tot mai ridicat al persoanelor varstnice, acest dezechilibru se va transforma intr-o problema grava in urmatorii ani”, a precizat doctorul Kunio Kitamura, reprezentant al Asociatiei pentru Panificare Familiala din Japonia.

Pentru a preveni o asa situatie, autoritatile au trecut la masuri de incurajare a tinerilor precum majorarea indemnizatiilor pentru bebelusi. Ramane de vazut daca sexul isi va intra in drepturi in fiecare saptamana in viata de cuplu a japonezilor.

Englezii, mult prea obositi pentru a mai face sex

Si englezii si-au pierdut energia pentru sex. Sapte din zece cupluri nu mai au chef de o partida de amor in timpul saptamanii, a aratat un studiu efectuat recent de expertii din Anglia.

Viata dezordonata, programul de munca solicitant cat si grija pentru copii ii lasa pe englezi fara apetit sexual in timpul saptamanii. Doar in week-end, englezii acorda importanta sexului. Doua treimi din cei care au participat la studiu au recunoscut ca au energie pentru sex doar la sfarsit de saptamana.

Studiul a mai aratat ca un sfert din cei implicati intr-o relatie refuza sa faca sex daca este prea tarziu, tot pe fond de oboseala. Astfel 17% din cupluri ajung la despartire, cauza principal fiind absenta partidelor de amor.

Concluzia ingrijoratoare a studiului, efectuat pe un esantion de 3000 de tineri cu varste intre 20-40 de ani, arata ca majoritatea englezilor implicati intr-o relatie sunt daramati de oboseala cel putin trei zile pe saptamana si nu par interesati decat in a se odihni

Romanii, cei mai tari din Europa de Est

Romanii gasesc mereu timp pentru nopti fierbinti.Intr-un studiu demarat de Pfizer in noua tari din Europa Centrala si de Est, plus Israel si Turcia, realizat pe un esantion de 3780 de persoane, Romania ocupa locul fruntas la capitolul frecventa actelor sexuale indicand o medie de cel putin o partida de amor la doua zile.

Si pentru femeile din Romania frecventa actului sexual este ridicata plasandu-se pe locul al doilea, 10,9 contacte pe luna in medie, dupa rusoaice, cu o medie de 12,7 raporturi sexuale.

Romanii sunt, insa, pe un penultimul loc in ce priveste importanta pe care o acorda sexului in viata lor, doar 60% dintre barbati si 46% dintre femei considerand ca este foarte important pentru ei.

Sexul este pus pe primul loc de barbatii din Polonia (76%), urmati de israelieni (75%), turci (71%), slovaci (67%), unguri (66%), rusi (65%), ucraineni (63%) si cehi (59%).

Raportul se schimba in cazul femeilor, turcoaicele considerand ca actul sexual constituie o prioritate pentru viata (54%), urmate de israelience (50%), poloneze si romance (46%).

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Te-a inselat? Il parasesti, te razbuni sau il ierti?
Te-a inselat? Il parasesti, te razbuni sau il ierti?

Unor barbati, infidelitatea le sta in sange, asa ca riscul de a fi inselate este aproape la fel de mare ca si tocurile Alexander McQueen.

Muzica poate avea aceleasi efecte ca sexul, banii si drogurile
Muzica poate avea aceleasi efecte ca sexul, banii si drogurile

Potrivit unui studiu realizat recent, placerea resimtita de om in timp ce asculta muzica declanseaza la nivelul creierului secretia de dopamina, un neurotransmitator implicat in aparitia senzatiilor  provocate de sex, bani si droguri.

11 obiective sexuale pentru anul 2011
11 obiective sexuale pentru anul 2011

Vrei sa radiezi de fericire in fiecare zi a noului an? Alege calea cea mai simpla si...sigura! Lasa silueta, cariera sau banii deoparte, si propune-ti pe primul loc sa ai o viata sexuala perfecta!

Recomandări
Institutul pentru Studiul Războiului: Rusia a obținut câştiguri teritoriale în Ucraina
Institutul pentru Studiul Războiului: Rusia a obținut câştiguri teritoriale în Ucraina

Experţi ai Institutului pentru Studiul Războiului din SUA (ISW) confirmă că Rusia a obţinut unele câştiguri teritoriale în războiul său împotriva Ucrainei, relatează vineri DPA.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este inscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este inscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO
A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO

A fost inaugurat terminalul T4 al Aeroportului Iaşi, vineri, cel mai modern din România.