Logan Facelift la Salonul Auto de la Paris

Ultima actualizare: 03-10-2012 12:10
Logan Facelift la Salonul Auto de la Paris

Hulit de unii si foarte apreciat de altii, Loganul se prezinta la Paris cu rezultatele operatiei estetice suferite de curand.


Poate ca nu este cea mai sigura masina. Poate ca nu este nici cea mai frumoasa, fiind caracterizata de unii drept “un dulap pe roti”. Dar este cu siguranta “masina romanului”, adica o combinatie perfecta intre pretul propus si interiorul foarte incapator.

Lansat oficial in Romania la inceputul lunii iulie, facelift-ul se prezinta acum si in Europa. Noul model prezinta noi finisaje, cum ar fi barele exterioare cromate, jantele noi de aluminiu, o noua paleta de culori si elemente care se regasesc si la Sandero, iar portbagajul beneficiaza de un eleron incorporat. In plus, facelift-ul este si cu patru centimetri mai lung decat modelul initial.

Cu toate acestea, Loganul nu isi pierde identitatea si personalitatea cu care a intrat prima data pe piata, pretul ramanand la fel de accesibil.

Unii carcotasi ar spune ca Logan facelift este la fel de urat ca predecesorul sau. Un designer experimentat ne-ar spune sa nu-i criticam prea tare pe creatorii modelului, care nu aveau prea multe optiuni daca voiau sa le iasa o masina spatioasa si ieftina.

Tu ce parere ai despre Logan si despre noul facelift? Crezi ca va reusi sa faca o figura frumoasa la Paris?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO