Paranormal in Catina: aparatul care "afla subiectele la examene" si "dezbina familii", investigat

28-09-2011 18:36

aparat de inregistrare vechi

O femeie din localitatea buzoiana Catina a reclamat un consatean la Oficiul pentru Protectia Consumatorului pe motiv ca ar detine un aparat de ascultat convorbirile "tuturor romanilor din tara".

Potrivit comisarului sef al Oficiului pentru Protectia Consumatorului Buzau, Nicusor Dinulescu, reclamatia a fost transmisa prin posta.

In scrisoare reclamanta mentioneaza ca "subnumitul M.P. din comuna Catina lucreaza la o societate de telefonie si are in casa lui un aparat care se folosea in securitate, iar cu acest aparat asculta convorbirile tututor cetatenilor din tara, folosindu-se de acest aparat depisteaza subiectele care se dau la concursurile pe care numai el le castiga si fura astfel dreptul colegilor lui. Acest aparat il are de multi ani si este de la fostul lui sef", scrie Mediafax.

In aceeasi scrisoare reclamanta mai sustine ca vecinul ei s-ar folosi de aparatul respectiv pentru a asculta convorbirile intime, iar discutiile le-ar stoca si s-ar folosi de ele pentru a destrama familii fericite: "Cu acest aparat depisteaza intimitatile unor familii facand multe dezbinari avand casete si audio si video in casa lui".

In aceste conditii, buzoianca cere comisarilor de la Protectia Consumatorilor sa ia atitudine si sa-i confiste aparatul consateanului sau: "Va rog frumos, daca este posibil, sa i se ia acest aparat si as dori sa nu-i aduceti la cunostinta acestui individ reclamatia mea pentru ca ma tem de familia lui, sunt niste persoane foarte periculoase".

Odata primita o reclamatie, comisarii de la OPC ar trebui sa verifice daca cele sesizate se confirma, insa in acest caz directorul OPC, Nicusor Dinulescu, sustine ca nu sta in competentele institutiei pe care o conduce sa ancheteze un astfel de caz.

Sursa: Pro TV

Tags: opc, reclamatii,


VIDEO PROTVPLUS.RO