Sex in spatiu. Rusii zic ca n-au facut... inca. NASA insista pe abstinenta

Ultima actualizare: 05-09-2012 04:12
Sex in spatiu

Sexul in spatiu este o tema care pare de pe alta lume. Un cosmonaut a explicat clar si raspicat acum, de Paste, ca nu s-a pus niciodata problema si ca pe orbita nu se face dragoste, ci se studiaza "infinitul".

Romanul care a refuzat FBI-ul. Politistul expert in portrete-robot

"Nu exista nicio dovada, fie ea oficiala sau neoficiala, cum ca ar fi fost activitati sexuale de vreun fel - chiar si experimentale - in spatiu," a declarat Valery Bogomolov, directorul Institutului pentur probleme biomedicale din Moscova, pentru agentia Interfax.

"Cel putin in istoria Rusiei nu a fost cazul pentru asa ceva", a declarat oficialul.

S-a castigat premiul cel mare la Loto 6/49! Cine a luat 10 MILIOANE de euro

NASA a declarat in trecut, de cateva ori, ca pe orbita, pe Statia Spatiala Orbitala ISS, nu se practica nimic de genul "activitati sexuale". Lucru valabil si in navetele spatiale sau rachete. Au declarat asta raspicat si in repetate ori, desi nu se stie sa existe vreo politica oficiala, vreo regula clar impusa in acest subiect.

Angajare 100% sigura. CV de senzatie scris de un englez de 29 de ani

Se va intampla

Sex in spatiu va avea loc, scrie MSNBC, asta daca nu cumva s-a intamplat deja si noi nu stim. Una este sa fii la bordul unei navete timp de cateva zile, saptamani si alta sa stai "cast" pe statia orbitala timp de cateva luni. Din aceasta cauza, probabil ca statia spatiala va fi si primul loc unde se va face dragoste, in afara Terrei.

Apoi vor urma desigur misiunile umane spre Marte, care vor dura ani de zile si unde abstinenta pentru astfel de perioade va fi insuportabila, chiar si pentru cei mai buni astronauti si oameni de stiinta pe care-i are omenirea.

Citeste si:

Doi tineri japonezi au facut SEX in spatiu!

Imagine spectaculoasa cu Nebuloasa Ochiul Pisicii. FOTO

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO