Au facut SEX in spatiu!

Ultima actualizare: 27-10-2012 18:06
Sex in spatiu

Nuntile tinute in spatiu sunt deja ceva normal pentru multi oameni care au dorit sa marcheze acest eveniment intr-un mod cu totul si cu totul special, insa s-a ajuns si la punctul in care casatoria sa se "consume" in Univers, printre stele...

Pentru o nunta in spatiu doi indragostiti au apelat la firma First Advantage si baza spatiala particulara din SUA - Rocketplane Global -, care au pus la cale toate detaliile evenimentului perfect, iar cand au tras linie la final, totul a costat 2,3 milioane de dolari.

Dupa nunta, fericitul cuplu a trecut la fapte, astfel ca mirii - doi japonezi - au facut sex in spatiu! Reprezentantii firmei, martori la nunta, au confirmat acest lucru, insa cu toate astea NASA nu recunoaste oficial ca s-a putut ajunge la a se face SEX in spatiu!

Insa lasand la o parte evenimentele excentrice, de genul nuntilor in spatiu, toti astronautii care pleaca in misiuni spatiale nu sunt castrati inainte de calatorie: "Vom steriliza toti membrii echipajului nostru inainte sa-i trimitem pe Marte? Cu siguranta, nu!", a declarat M. Kring, doctor psiholog care studiaza comportamentul astronautilor care pleaca in misiuni spatiale indelungate.

Asa ca oficial sau nu, un lucru este cert: s-a facut sex in spatiu!

Daca ai avea resursele necesare, ai face sex in spatiu?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO