Artistii care-ti lasa semnatura lor pentru totdeauna incrustata in piele
Daca visati sa va impodobiti trupul cu dragoni, semne tribale, numele iubitului sau al iubitei, acum este momentul. Specialisti in arta tatuajelor, din intreaga lume, sunt in aceste zile la Bucuresti, ca sa-si arate maiestria.
Inainte sa va lasati intepati, cantariti insa bine decizia. Dermatologii ne atrag atentia ca este mult mai greu sa scapi de un astfel desen, odata facut.
Si, ce poate fi mai caraghios decat sa te insori cu Lili, iar pe bratul tau drept, sa scrie mare: "Te iubesc, Tanta".
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
George Mavridis este un grec care de 12 ani picteza si tot picteaza trupuri.
A obtinut zeci de trofee si a realizat sute de desene permanente. Multe dintre ele se regasesc acum pe bratele sau pe gambele fotbalistilor.
Prin mana lui au trecut Bruno Cirillo sau Pablo Contreras, iar lista continua.
Fie ca este sportiv, artist sau om obisnuit, fiecare client are gustul lui. Care nu se discuta.
La prima vedere, pare cel putin incitant. Desene colorate si expresive ajung de pe o coala de hartie direct pe pielea noastra. Ce se intampla insa atunci cand ne plictisim de ele sau pur si simplu suntem nevoiti sa scapam de aceste tatuaje?
In astfel de situatii lucrurile se complica, spun medicii. In fiecare zi au zeci de pacienti care vor sa arate iar ca atunci cand au venit pe lume.
Simona si-a tatuat un clovn pe brat la 18 ani. Acum are 31 de ani si nu mai stie cum sa scape de el. Ce spun specialistii?
"Exista mai multe variante, niciuna nu este perfecta, dupa fiecare pot sa ramana urme sau semne pe piele", explica medicul dermatolog Mihaela Leventer.
Asadar, indiferent de metoda chirurgicala aleasa, cicatricea ramane. Iar tehnologia cu laser nu poate sterge culori ca rosu, albastru sau verde.