L-au ajuns blestemele. Vezi ce a patit un violator in timp ce abuza o batrana

Dată publicare: 14-06-2011 20:49
Dată actualizare: 30-06-2012 13:51


Isabel Gutierrez

Autoritatile din Texas investigheaza un caz deloc obisnuit: un violator de 53 de ani a murit in timp ce incerca sa abuzeze de o femeie de 77 de ani, chiar in casa acesteia.

Potrivit serifului, incidentul a avut loc la inceputul lunii iunie. Suspectul, pe numele sau Isabel Chavelo Gutierrez, si-a "parcat" bicicleta in apropierea casei victimei sale. A intrat in casa si a amenintat-o cu un cutit. I-a spus ca vrea sa faca sex cu ea, dar ca nu ii va face rau.

In timp ce incerca sa o abuzeze, barbatul acuza dureri in piept. "Trebuie sa iau o pauza", a spus violatorul ca se simtea tare rau. Dupa ce a stat intins cateva minute, si-a reluat "activitatea". Dupa alte cateva minute, s-a oprit din nou si a spus "trebuie sa ma mai odihnesc cateva minute".

Victima si-a sunat fiica, care la randul ei a apelat la politie. Isabel era mort cand au ajuns autoritatile. Barbatul fusese eliberat conditionat pentru abuz sexual si comportament indecent fata de un copil. Medicii legisti cred ca individul a murit din cauza unui atac de inima.

 

Sursa: Pro TV

Tags: violuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO