Infricosator. El este copilul care nu simte durerea.Parinti: "Se automutileaza. Umple casa de sange"

Dată publicare: 14-06-2011 20:49
Dată actualizare: 24-10-2012 02:08


Josh Hodgkiss

Unor parinti din Marea Britanie nu li se pare deloc anormal sa-l vada pe fiul lor plin de vanatai si zgarieturi. Micutul in varsta de 3 ani, Josh Hodgkiss, se raneste singur, mai mult decat orice alt copil, deoarece nu simte durerea.

Din acest motiv, pana acum, micutul si-a muscat limba pe jumatate, s-a lovit in ochi si si-a scos o unghie de la picior si nu a plans absolut deloc.

"Curajosul" copil s-a nascut cu o afectiune genetica foarte rara, care se numeste Sindromul Smith-Magenis, care, mai inseamna, printre altele, ca persoana respectiva nu cunoaste conceptia de "pericol". Nu in ultimul rand, el este treaz de cele mai multe ori, atunci cand altii dorm, deoarece hormonii lui responsabili pentru somn sunt inversati.

Parintii lui se numesc Mark si Stephanie Hodgkiss si locuiesc in Telford, regiunea Shropshire, potrivit Daily Mail. Eu au cheltuit aproximativ 12.000 de lire sterline pentru a modifica locuinta, astfel incat fiul lor sa nu se mai raneasca, inclusiv senzori de lumina. De asemenea, au mai cheltuit aproximativ 10.000 de lire sterline pentru constructia unui cort special, captusit, in care sta micutul Josh, ca sa nu se raneasca.

"Cel mai infiorator lucru este ca el nu simte durerea. Este ingrozitor. Intr-o zi, dupa ce am iesit din baie, am vazut sange peste tot, in camera. Josh isi muscase jumatate din limba, dar nu ii pasa. Statea si se uita la televizor." - a declarat mama sa, in varsta de 25 de ani.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO