Erdogan a atacat opoziţia printre "dinozauri"


Ultimul update: Miercuri 20 Martie 2019 17:24
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019 17:20
Categorie: Photo of the day
Erdogan a atacat opoziţia printre

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a inaugurat miercuri cel mai mare parc tematic din ţară, dar nu a pierdut prilejul de a se lansa într-un atac asupra opoziţiei înainte de alegerile locale.

 

Dintre atracţiile din AnkaPark din Ankara, cunoscut şi sub numele "Wonderland Eurasia", nu lipsesc modelele unor dinozauri precum Tyrannosaurus rex sau Diplodocus, relatează Agerpres.

Ankara este considerată premiul cel mare în alegerile municipale foarte contestate de la 31 martie. Candidatul opoziţiei la primărie, Mansur Yavas, este pe primul loc în preferinţele electoratului, potrivit mai multor sondaje.

După ce a elogiat cele 1.200 de atracţii ale parcului, el l-a atacat pe Yavas, acuzându-l de fals şi evaziune fiscală.

"Ankara este în inima statului turc. Ankara este prea importantă pentru a o încredinţa cuiva implicat în maşinaţiuni oculte", a spus el, referindu-se la acuzaţiile procurorilor împotriva lui Yavas de culpe profesionale în perioada în care era avocat.

Într-un interviu acordat luni, Erdogan a avertizat că, chiar dacă Yavas câştigă, el nu va avea imunitate pentru o eventuală inculpare, avertizându-i pe locuitorii din Ankara că într-un astfel de caz "vor trebui din nefericire să plătească un preţ mare".

Yavas a negat toate acuzaţiile. "După ce au început să realizeze că vor pierde Ankara, ei au declanşat o campanie incredibilă de defăimare", a declarat el miercuri în capitală.

În ceea ce priveşte parcul tematic de 1,3 milioane de metri pătraţi, preşedintele Erdogan l-a numit un simbol al mândriei nu numai pentru Ankara, ci pentru întreaga Turcie.

Politica noastră nu este axată pe ură, ci pe libertate şi iubire, a spus preşedintele.

Mulţimea venită la inaugurare a părut foarte încântată de atracţiile prezente, printre care şi o fântână decorată cu pisici albe în smoking care cântă la instrumente muzicale

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
Erdogan a atacat opoziţia printre "dinozauri"
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO