VIDEO INTEGRAL. Prima editie "Dupa 20 de ani": Basescu despre pensii, alegeri si intalnirea cu Obama

Ultima actualizare: 19-08-2012 07:09

In prima editie din acest sezon a emisiunii "Dupa 20 de ani", invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc a fost presedintele Traian Basescu, recent intors dintr-o calatorie ultra-mediatizata peste Ocean.

Seful statului a spus ca saptamana viitoare va discuta cu Guvernul pentru ca, pe fiecare domeniu pe care au fost stabilite prioritati in Parteneriatul strategic pentru secolul XXI cu SUA, sa fie stabilite grupuri de lucru si actiune.

Presedintele Romaniei a vorbit si despre Rosia Montana. Argumentul folosit de presedintele Traian Basescu in emisiunea "Dupa 20 de ani", ca sa demonstreze ca nu exista acolo un pericol real pentru mediu, a fost: "Ii invit pe specialisti sa bea apa din iazul de la Rosia Montana."

Cat despre aprecierile pe care la facut recent despre contractul cu Bechtel, Traian Basescu a avut, de aceasta data, o pozitie mai blanda.

Intrebat despre relatia cu presedintele Frantei, Nicholas Sarkozy, presedintele a spus ca este una ... normala. Cu toate acestea, el recunoaste ca, intre ei doi, exista unele abordari diferite.

Emisiunea "Dupa 20 de ani" poate fi urmarita si pe telefonul mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO