Toți elevii ar putea face ore remediale în școli, inclusiv în vacanța de primăvară. Anunțul lui Cîmpeanu

Dată publicare: 27-03-2021 08:14
Dată actualizare: 27-03-2021 09:41


Elevii, inclusiv cei din clasele non-terminale, vor putea face ore remediale fizic în şcoli, chiar şi în vacanţa de primăvară.

Anunţul a fost făcut aseară de ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu, în emisiunea "Viitor cu clasă".

În ceea ce priveşte părinţii din localităţi carantinate, dar care îşi însoţesc copiii la o şcoală dintr-un alt oraş, necarantinat, ministrul a declarat că nu consideră necesară vreo schimbare a declaraţiei, fiindcă modelul oficial are o secţiune care cuprinde însoţirea copilului.

Emisiunea "Viitor cu clasă" poate fi urmarită pe site-ul ştirileprotv.ro, dar şi pe Facebook, în fiecare vineri, de la ora 20:30.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Am analizat impeuna cu cu specialiștii și hotărârile CNSU și ordinele de ministru, comune sau nu, și cred că acolo unde se va dori, dacă se fac meditații în vacanță s-ar putea să se dorească și ore remediale pe parcursul vacanțelor, acolo unde profesorii părinții și elevii sunt de acord cu acest lucru. Analizăm, tocmai de aceea nu am semnat încă ordinul de ministru, analizăm posibilitatea de a permite derularea orelor remediale inclusiv pe perioada vacanței de primăvara. Orele remediale se fac fizic.”


VIDEO PROTVPLUS.RO