Video viral cu o fetiță care linge un bețigaș de lemn. Ce a pățit mama ei

Dată publicare: 13-07-2019 14:14
Dată actualizare: 13-07-2019 14:58


Mamă arestată după ce un filmuleț în care fetița ei linge un bețigaș de lemn a devenit viral

O mama care și-a filmat fetița de 10 ani în momentul în care linge o ustensilă medicală și o pune înapoi, într-un cabinet din Florida, a fost arestată după ce filmulețul a devenit viral.

Cori Ward, de 30 de ani, a compărut vineri în fața unui judecător, care i-a interzis orice activitate pe social media, după ce videoclipul postat pe Snapchat a devenit viral.

Femeia și-a filmat fetița în timp ce linge un depresor pentru limbă din cabinetul medicului, după care îl pune la loc în borcanul destinat acestor ustensile medicale.

Asta în condițiile în care pe perete era un mesaj vizibil pe care se putea citi: "Vă rugăm nu atingeți echipamentul medical! Vă mulțumim!"

În schimb, pe video se vede un mesaj scris: “Nu-mi spune cum să-mi trăiesc viața“.

Video-ul a devenit rapid viral, după ce a fost postat pe Facebook, intrând în atenția autorităților.

Femeia de 30 de ani a fost arestată, fiind acuzată de contaminarea unui produs destinat consumului, fără a lua în calcul un pericol de moarte sau de rănire.

O astfel de acuzație este considerate o infracțiune gravă în statul Florida și se poate pedepsi cu până la 30 de ani de închisoare, precum și o amendă de 10.000 de dolari.

O tânără riscă până la 20 de ani de închisoare după ce a lins o înghețată și a pus-o pe raft

 

 

O femeie care a fost filmată zilele trecute într-un magazin din Texas în timp ce linge o înghețată și o introduce din nou în frigider riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare și o amendă de 10.000 de dolari.

Polițiștii încă o caută, după ce compania producătoare de înghețată a cerut ajutorul politiției pentru o identifica.

Înregistrarea de 8 secunde cu femeia care linge înghețata din cutie, apoi o pune la loc în frigider s-a viralizat. Firma care face înghețata respectivă a anunțat că încearcă să afle cine este femeia pentru a o da în judecată.

Filmarea realizată de un bărbat care o încurajează pe tânără să comită gestul revoltător a scandalizat mii de persoane după ce a fost vizionată pe Twitter de peste 10 millioane de oameni, în câteva zile.

”Este absolut dezgustător!” și “Ce fel de comportament bolnav este acesta?” sunt câteva dintre reacțiile stârnite.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO