Un taximetrist din SUA și-a împodobit taxiul cu 11.000 de beculețe
Este perioada luminițelor și a instalațiilor care mai de care mai ingenioase.
De la un taxi ca o sorcovă luminoasă, din Carolina de Nord şi până la un pod suspendat dintr-o rezervaţie naturală canadiană, beculeţele colorate aduc, pretutindeni, atmosfera Crăciunului.
De trei ani, Dwight, un şofer de taxi din Carolina de Nord, nu-şi decorează locuinţa de Crăciun, ci maşina. Și nu e deloc puțin de muncă!
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Dwight, un şofer de taxi: "Sunt cam 11.000 de beculeţe
Reporter: Cât ţi-a luat până a ajuns să arate aşa?
Dwight, un şofer de taxi: Vreo 40 de ore
Dar merită, spune taximetristul.
Dwight, un şofer de taxi "Eu încerc să aduc lumină în sufletele oamenilor. Iar reacţia lor este minunată. Oamenii spun că le place cum arată maşina şi că se simt bine în taxiul cu beculeţe."
În fiecare an, încearcă să-şi îmbunătăţească proiectul. Acum are, în premieră, şi roţi luminoase! Admiratorii le-au remarcat imediat. Dar și poliţiştii.
Reporter: "Te-au tras pe dreapta ?
Dwight, un şofer de taxi: Da, de vreo cinci ori. Poliţiştii din Raleigh m-au oprit şi m-au întrebat dacă pot să se fotografieze cu taxiul meu."
Senzații țări și un peisaj de o frumusețe ireală. Așa sună oferta pentru vizitatorii care se încumetă să pășească pe o punte suspendată, deasupra unui râu, într-un canion din Columbia britanică.
Luminițele de sărbători transformă însă și mai mult peisajul, ce pare acum desprins din lumea basmelor.
Podul leagă marginile Canionului, la o înălțime de 70 de metri deasupra apei. Inițial, a fost construit în 1889, din scânduri trainice de cedru, legate cu frânghii groase. Și a fost "opera" unui inginer scoțian, care a cumpărat teren acolo, a ridicat o cabană și avea nevoie de o cale de acces pentru a traversa canionul.