Un șofer băut era să intre în mai mulți pietoni în Galați. A coborât din mașină doar să-și cumpere vodcă

Ultima actualizare: 29-07-2020 18:10

Un șofer băut peste măsură a fost oprit în trafic de jandarmii din Galați. Era să dea cu mașina peste pietonii de pe trotuar.

Echipajul observase vehiculul care mergea în zig-zag. Polițiștii de la Rutieră au descoperit că bărbatul de la volan avea o alcoolemie de 2,06 la mie miligrame alcool pur în aerul expirat. Dar și permisul suspendat, tot din același motiv.

Jandarmii au văzut cum mașina urcă pur și simplu pe trotuar. Câțiva pietoni s-au ferit în ultimul moment.

Bărbatul aflat la volan a coborât nonșalant, a cumpărat o sticlă de vodcă de la un magazin și a urcat din nou. Când l-au oprit jandarmii, sticla era pe bancheta din dreapta, deja desfăcută.

După o scurtă verificare, oamenii legii au constatat că bărbatul de 46 de ani avea permisul suspendat pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Cătălină Bădin, purtător de cuvânt al IJJ Galați: A rezultat că acesta avea o alcoolemie de 2,06 miligrame alcool pur în aerul expirat. Este cercetat într-un alt dosar pentru conducerea sub influența alcoolului, având permisul de conducere suspendat."

Șoferul a fost reținut de aceasta dată și polițiștii vor să propună arestarea lui pentru 30 de zile, întrucât reprezintă un adevărat pericol public.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO