Un pompier arată motivul pentru care trebuie să ții închisă ușa de la camera copilului

Ultima actualizare: 06-04-2019 12:04
Un pompier arată motivul pentru care trebuie să ții închisă ușa de la camera copilului
Facebook.com

Un pompier i-a avertizat pe părinți în legătură cu riscurile care pot apărea atunci când lasă ușa deschisă la camera copiilor.

Pompierul, care este de asemenea părinte, este conștient de cât de greu poate fi să îți convingi copilul să doarmă cu ușa închisă, însă asta ar putea face diferența dintre viață și moarte, potrivit The Sun. 

„Ca părinte, este greu să îți convingi copilul să doarmă cu ușa închisă, pentru că ei mereu vor ca aceasta să fie măcar întredeschisă”, spune pompierul, care precizează că ușa închisă va proteja dormitorul. 

Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii, în care se poate vedea ce se întâmplă în cazul unui incendiu într-o locuință. În imagini se vede cum arată ușa, care a fost închisă, în interior și în exterior.

„Imaginile sunt un exemplu bun pentru cât este de important să ții ușa de la camera copilului închisă în timp ce acesta doarme”, mai spune pompierul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO