Un medic din Italia i-a vândut badantei românce toate bunurile lui. De ce i-a cerut pe un Porsche Carrera doar 150 de euro


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 17 Octombrie 2018 15:58
Categorie: Stiri Diverse
Porsche 911 Carrera RS 2.7 2

Un chirurg la pensie din Ancona i-a vândut la un preţ de nimic toate bunurile sale româncei care avea grijă de mama sa, pentru a evita plata pensiei alimentare.

Fostul chirurg, în vârstă de 75 de ani, a pus la cale un plan pentru a deveni insolvabil, ceea ce i-ar fi permis să nu le mai plătească pensie alimentară soţiei şi copiilor. Italianul a făcut o vânzare fictivă către badanta româncă ce avea grijă de mama sa şi pe care o considera „un membru al familiei”, potrivit Il Messaggero.

Medicul i-a vândut femeii locuinţa sa din Ancona, descrisă de presa italiană drept „un mega apartament”, pentru 44.000 de euro. Mercedes-ul i l-a dat pentru doar 100 de euro, iar un Porsche Carrera, pe 150 de euro. În acest fel, bărbatul a rămas fără bunuri şi nu a mai fost obligat să-i achite soţiei pensia alimentară, la care avea deja restanţe uriaşe. Banii plătiţi de româncă i-ar fi fost daţi, de altfel, tot de medic, provenind dintr-un cont pe care italianul i-l făcuse încă din 2001.

Cazul a ajuns acum în faţa judecătorilor, după ce fosta soţie a italianului s-a plâns justiţiei. Ea speră să recupereze sumele restante, demonstrând că vânzarea a fost fictivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Il Messaggero

VIDEO PROTVPLUS.RO