Bărbat dezbrăcat, surprins înotând gol în bazinul rechinilor. E căutat pentru agresiune. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018 22:50
Categorie: Stiri Diverse
Rechin

Un bărbat căutat de poliție pentru agresiune a fost prins de poliție înotând dezbrăcat complet în bazinul rechinilor, la Acvariul din Toronto.

Incidentul a avut loc în 12 octombrie, când David Weaver, un bărbat de 37 de ani din British Columbia, a intrat în bazinul rechinilor, unde a petrecut câteva minute, sub ochii îngroziți ai vizitatorilor. În cele din urmă, a ieșit din bazin și a fugit, informează Newsweek.

„Bărbatul părea total relaxat, deși erau rechini peste tot. Era complet dezbrăcat și râdea. Nu știu ce-ar putea să determine pe cineva să facă asta. E complet nebunesc. Mi-a fost frică să nu cumva să asist la moartea acestui individ”, a spus Erinn Acland, care se afla în public atunci când incidentul a avut loc.

La rândul său, managerul Acvariului a precizat: „E foarte periculos, atât pentru starea persoanelor, cât și a animalelor noastre. Pentru noi, e de maximă importanță starea animalelor noastre.”

Imaginile cu individul au ajuns pe rețelele de socializare. Astfel, poliția a lansat un apel public ca să îl găsească pe individul căutat pentru infracțiuni, printre care agresiune.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Newsweek

Fotograf, față în față cu un rechin, la 40 km de țărm: „Cred că ne-am privit în ochi”
Bărbat atacat de rechin, în larg. A fost transportat la spital cu elicopterul
Un turist ceh a fost ucis de un rechin. Unde s-a petrecut tragedia
VIDEO PROTVPLUS.RO