Un copil de 6 ani și-a găsit sfârșitul într-un parc de distracții. Cum a fost găsit

Dată publicare: 07-08-2019 09:10
Dată actualizare: 07-08-2019 09:56


parc de distractii

Un copil de 6 ani din Statele Unite a fost găsit mort pe fundul unei piscine, într-un parc de distracții din Florida.

Mai multe apeluri au fost făcute la poliție, după ce vizitatorii au observat trupul copilului pe fundul unei piscine, potrivit Daily Mail.

Paramedicii și salvamarii i-au acordat primul ajutor băiatului și au continuat să-l resusciteze pe tot parcursul drumului până la spital, însă fără rezultat.

Într-o postare oficială pe contul de Facebook al parcului de distracții, managerul a transmis că este afectat de moartea copilului.

,,Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia. Asta este o tragedie care ne-a împovărat inimile tuturor. Suntem recunoscători pentru ajutorul oferit de salvamari și medici. De asemenea, am fost norocoși să avem printre vizitatorii parcului și un medic, care a sărit în ajutor“, a declarat acesta.

Tot el a mai spus că oficialii parcului împreună cu autoritățile vor face o inspecție amănunțită pentru a descoperi cum s-a petrecut accidentul și pentru că ,,siguranța turiștilor este și va rămâne o prioritate”.

Identitatea băiatului de 6 ani nu se cunoaște încă.

Ultimul incident de acest gen în parcul de distracții a fost raportat în august 2016, când o fată de 8 ani a încercat să urce pe un tobogan și a căzut de la 45 de metri, suferind răni minore.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO