Un canadian terorizat de păuni "şi-a făcut dreptate" cu drujba. Reacţia vecinilor

Dată publicare: 05-05-2018 08:11
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Adus la disperare, un canadian din Vancouver şi-a asumat o amendă usturătoare numai să scape de păunii care trăiau în cartierul lui. Bărbatul a tăiat fără autorizaţie copacul preferat al zecilor de păsări aciuate pe lângă casa lui.

Acum este bun de plată, dar spune că nu are regrete. "Peste 40 de păuni mi se urcau pe acoperiş în fiecare noapte şi apoi ieşeau pe stradă", povesteşte el.

Păunii şi-au făcut casă într-un copac bătrân, aflat chiar lângă locuinţa acestui bărbat. Iar noaptea ofereau "concerte" deloc usor de suportat. "Scoteau tot soiul de sunete. Parcă o luaseră razna. Nu puteam să dorm."

Omul si alti vecini, aduşi la disperare, au cerut autorităţilor şi asociaţiilor pentru protecţia animalelor să găsească o soluţie pentru a lua păsările din cartier. "Nu am vrut să le fac rău păsărilor. Am încercat să găsesc o soluţie, dar nimeni nu m-a ajutat."

În cele din urmă, s-a gândit că păunii vor pleca din zona dacă taie copacul bătrân care devenise pentru ei casă. Canadianul a cerut autorizaţie de la primărie, dar solicitarea i-a fost respinsă. Asa ca, într-un moment de furie şi neputinţă, a luat drujba şi a tăiat copacul.

Primăria l-a amendat cu o mie de dolari canadieni, adică aproximativ opt sute de dolari americani. Chiar şi aşa, barbatul nu regretă gestul, mai ales că unii vecini s-au oferit să contribuie la nota de plată, fiindcă spun că urau păunii. Acum, tot cartierul speră că păunii îşi vor căuta casă în altă parte.


VIDEO PROTVPLUS.RO