Un bărbat beat și fără permis, prins când se plimba cu mașina cu spatele, în Suceava

02-02-2021 09:21


Un șofer era atât de beat încât nu și-a dat seama că a ajuns cu mașina în șanț

Un bărbat din Suceava, beat și fără permis, a fost prins de polițiști în timp ce mergea cu spatele cu o mașină. Când a fost oprit, suceveanul a trecut pe scaunul pasagerului din dreapta, lăsând astfel locul șoferului gol.

O patrulă a Poliției Locale din comuna Șcheia a observat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.40, o mașină care mergea cu spatele, condusă de un bărbat aflat într-o stare vădită de ebrietate, scrie Obiectiv de Suceava.

La semnalele polițiștilor, șoferul a oprit, apoi a făcut gest greu de explicat: a trecut pe scaunul din dreapta, lăsând astfel locul șoferului gol.

Poliția națională chemată la fața locului l-a testat cu etilotestul pe șoferul în vârstă de 34 de ani, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La un moment dat, a apărut și o femeie, care a spus polițiștilor că ea conducea, de fapt, mașina.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Suceava unde i s-au recoltat probe biologice, iar în urma verificărilor s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără a deține permis de conducere.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO