Accident în lanț în Sectorul 2 al Capitalei. Un șofer beat a lovit 3 mașini și s-a oprit în gardul de lângă linia de tramvai

02-02-2021 07:25


Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier, luni seară, în Sectorul 2 al Capitalei, pe Şoseaua Mihai Bravu.

De vină ar fi un șofer care consumase alcool. A lovit alte trei maşini, şi s-a oprit abia în gardul care delimitează linia de tramvai.

Două persoane au fost rănite și transportate la spital.

Un şofer în vârstă de 46 de ani conducea pe Șoseaua Mihai Bravu, dinspre Bulevardul Ferdinand spre Piaţa Iancului. A intrat în coliziune cu o altă mașină, însă nu s-a mulţumit cu atât.

Andra Arsintescu, inspector de poliție: „Acesta și-a continuat deplasarea pe Șoseaua Mihai Bravu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care se deplasau în aceeași direcție, iar în urma impactului a ricoșat în gardul ce delimitează linia de tramvai.”

Șoferul uneia dintre maşinile lovite, împreună cu pasagerul din dreapta, au fost ușor răniți și transportați la spital. Traficul a fost restricționat pe două benzi, iar circulația s-a desfășurat sub îndrumarea polițiștilor. Vinovatul ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.

Andra Arsintescu, inspector de poliție: „Conducătorul autovehiculului, în vârstă de 46 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Șoferul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili dinamica producerii accidentului.


VIDEO PROTVPLUS.RO