Jaf la o casă de pariuri din Baia Mare. Cum a acționat hoțul, care a reușit să fugă cu 11.000 de lei

01-02-2021 17:42


Poliţiştii sunt pe urmele unui bărbat care a jefuit o casă de pariuri din Baia Mare, în doar câteva minute. Cu cagula pe faţă, individul a ameninţat-o şi a agresat-o cu un cuţit pe casieriţă, apoi a fugit cu peste 11 mii de lei.

Atacul a avut loc la o casă de pariuri din centrul oraşului, aproape de ora închiderii. Angajată era singură în încăpere şi tocmai se pregătea să închidă, când a dat buzna peste ea un individ cu faţa acoperită.

Femeia, de 22 de ani, spune că, sub ameninţarea unui cuţit, ea a deschis seiful din care bărbatul a furat peste 11 mii de lei.

Localnică: "A fost cu cagula pe faţă şi a luat-o de gât şi în câteva secunde a luat banii."

Femeia, potrivit datelor din anchetă, a acţionat târziu butonul de panică, iar suspectul a reuşit să fugă. Individul, cu o cagulă pe faţă, a fost surprins însă de camerele de supraveghre din casă de pariuri, iar imaginile sunt acum verficate de anchetatori.

Anca Pop, agent IPJ Maramureș: "Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată."

Oamenii care locuiesc în zonă sunt speriaţi de modul în care a acţionat individul. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma acestuia.


VIDEO PROTVPLUS.RO