Un adolescent din Florida a fost împușcat mortal de polițiști, după ce a fost prins că îndrepta o armă către mașini

Ultima actualizare: 19-10-2021 13:55
adolescent
Twitter

Un adolescent din Florida a fost împușcat și omorât de polițiști, sâmbătă noaptea, după ce a îndreptat o pușcă airsoft spre mașinile de pe stradă, dar și spre ofițeri.

Băiatul, în vârstă de 17 ani, a fost identificat, luni, ca fiind Alexander King, un elev de clasa a 11-a, la liceul Tarpon Springs, potrivit autorităților.

Anchetatorii au transmis că polițiștii au primit mai multe apeluri la 991 în care erau informați că „un bărbat alb, îmbrăcat în haine negre, îndreaptă o pușcă spre mașinile care circulă pe stradă”, potrivit Fox News.

Când ofițerii au ajuns la fața locului, în jurul orei 21.30, adolescentul a îndreptat arma spre ei. Ofițerii s-au ascuns în spatele unei mașini din apropiere, de unde au tras focuri de armă spre tânăr. Acesta a fost împușcat de câteva ori.

Polițiștii au primit informații conform cărora adolescentul ar fi fost înarmat cu o armă asemănătoare unui AK, însă șeful poliției locale spune că tânărul avea, de fapt, o pușcă airsoft.

Alexander King a ajuns la spital, unde a și fost declarat decedat.

„Gandurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și prietenii lui Alex King. De asemenea, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă și spre ofițeri și familiile lor care se confruntă cu urmările acestui incident”, a transmis șeful poliției locale.

Nu a fost pentru prima dată când King a avut de-a face cu poliția, fiind chiar și arestat pentru o infracțiune comisă în incinta școlii.

Ofițerii sunt acum în concendiu plătit până se va termina investigația.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO