Țeapă de lux. Ce a descoperit un șofer în Mercedesul său E-Class, de 40.000 de euro

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
mercedes getty

Un șofer a descoperit că mașina sa de lux, un Mercedes E-Class aproape nou, pe care cheltuise aproape 40.000 de euro, avea o parte din tapițerie din material sintetic, și nu din piele.

După ce i s-a părut că ceva nu e în regulă cu scaunele, afaceristul a trimis câteva probe pentru a fi testate.

Potrivit Daily Mail, rezultatele au arătat că, deși o probă care fusese luată din mijlocul scaunului era din piele de bovină, cele din lateral erau din poliuteran amestecat cu material textil.

Bărbatul este din Marea Britanie și a cumpărat acest Mercedes de la un dealer local, din Newcastle. Broșura mașinii precizează că scaunele sunt acoperite cu husă din piele, dar nu precizează că materialul este parțial.

După ce a obținut rezultatele de la un centru de testare, afaceristul a dat mașina înapoi și și-a primit toți banii înapoi, după care și-a cumpărat ... un Audi A7, care avea toată tapițeria din piele, cu adevărat.

Ca standard, seria E-Class are tapițeria din piele, ceea ce înseamnă că suprafața principală a scaunelor este acoperită de piele reală. Însă unele locuri ale scaunelor - cele laterale sau dedesubt - au tapițeria din material sintetic. Investigăm modificarea textului din broșurile noastre, ca să ne asigurăm că totul este clar”, a declarat un purtător de cuvânt al Mercedes.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO