Șeful unui ocol silvic a depus plângere penală pentru furt de identitate. Care e motivul

Dată publicare: 07-06-2019 17:15
Dată actualizare: 07-06-2019 17:34


Șeful unui ocol silvic a depus plângere penală pentru furt de identitate

Şeful Ocolului Silvic Banatul Montan a depus o plângere penală pentru furt de identitate şi susţine că un angajat ar fi creat un cont de e-mail în numele său pentru a face un autodenunţ privind ilegalităţi comise în acest ocol silvic.

Ghiocel Meda a precizat că a depus plângere împotriva unui coleg, pe care îl acuză că a creat o adresă de email în numele lui, adresă de pe care a transmis către diverse instituţii ale statului un autodenunţ privind o serie de fapte ilegale.

"Ne-am înfiinţat în urmă cu circa zece luni, în 15 august 2018. Am în spate o echipă formată, în cea mai mare parte de tineri, îndrumaţi de specialişti cu vechime în domeniul silvic. Este o echipă determinată să facă lucrurile aşa cum trebuie, adică cinstit şi legal, ceea ce se pare, uneori, că supără pe unii. Aşa cum se întâmplă peste tot, nici noi nu am fost feriţi de oameni şi de situaţii distrugătoare. Din păcate, un coleg de-al nostru, care se pare că îşi doreşte cu ardoare funcţia de director sau de şef de ocol, a fost capabil să denigreze întreaga instituţie. Mai exact, pe parcursul lunii trecute a creat o adresă de e-mail pe numele meu, adresă de pe care a transmis către diverse instituţii ale statului, cu funcţii de control, un autodenunţ al meu, care cuprinde o serie întreagă de fapte neadevărate, respectiv, acuzaţii de fraudă la nivelul instituţiei", a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, şeful Ocolului Banatul Montan.

Şeful Ocolului silvic spune că în acest moment se desfăşoară o anchetă a poliţiei, precum şi un control al Gărzii Forestiere Timişoara.

Acuzele la adresa conducerii Ocolului Silvic Banatul Montan se referă la vânzare de material lemnos fără contract şi fără licitaţie, exploatare a masei lemnoase fără drept, neînregistrarea la notar a unor ciocane de marcat.

Ocolul Silvic Banatul Montan administrează peste 14.000 ha de pădure din care circa 200 de hectare sunt în judeţul Timiş, iar restul, în judeţul Caraş-Severin.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO