Puiul „clonat” în laborator ajunge în farfuria americanilor. Două companii au primit aprobări
Carnea de pui ce provine din celule multiplicate în laborator a primit undă verde în Statele Unite. De acum poate fi comercializată în magazine și servită în restaurante.
Două companii americane au reușit, după un proces îndelungat, să obțină acordul autorităților. Reprezentanții firmelor spun că, mai întâi, vor distribui marfa în restaurante.
Carnea de pui de laborator este produsă prin prelevarea de celule de la păsări vii. Din acestea sunt dezvoltate apoi, printr-o tehnică specială, produse din carne. Asta NU presupune uciderea animalelor.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
În prezent, doar în Singapore mai este permisă comercializarea cărnii "de laborator".