Românul Strugurel Lingurar îi șochează din nou pe irlandezi. Gestul făcut pe stradă. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 13 Februarie 2019 22:05
Sursa: irishmirror.ie
Data publicarii: Miercuri 13 Februarie 2019 21:54
Categorie: Stiri Diverse
Strugurel Lingurar

Strugurel Lingurar, românul stabilit în Irlanda, devenit ”star” pe rețelele de socializare, a reușit să șocheze cu o nouă filmare postată online, în care oferea trecătorilor de pe o stradă din Dublin 5.000 de euro.

Vlogerul Strugurel Lingurar, numit de presa irlandeză „Little Grape”, a început să împartă oamenilor de pe stradă câte 5 euro din teancul de 5.000, sumă pe care tocmai o retrăsese de la bancă, spunând că „banii nu contează”, relatează Irish Mirror.

„Cu 20.000 de oameni care mă urmăresc live, împart 5.000 de euro oamenilor din Dublin, Irlanda. Câte 5 euro de persoană, ca să arăt că banii nu contează”, explică în video Strugurel Lingurar.

Imaginile îl arată pe român cu banii în mână, oferind trecătorilor câte 5 euro. Mulți primesc banii, dar câteva persoane refuză categoric.

Într-un alt videoclip bizar filmat în luna ianuarie, Strugurel Lingurar și-a incendiat mașina pe o plajă. Anterior, el a transmis liveuri în ipostaze riscante, conducând atât de beat încât vomită sau cu viteză foarte mare. A promis atunci că dacă strânge 40.000 de shareuri își dă foc la mașină, lucru pe care l-a și făcut.

Românul este urmărit pe rețelele sociale de peste 150.000 de persoane.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: irishmirror.ie

Românul Strugurel Lingurar i-a revoltat din nou pe irlandezi. De ce şi-a incendiat maşina
VIDEO PROTVPLUS.RO