Șocul avut de o femeie din Vaslui care s-a dus la spital să nască. Ce i-au spus medicii

Dată publicare: 13-02-2019 17:13
Dată actualizare: 13-02-2019 17:34


sarcina inchipuita Vaslui

O femeie de 30 de ani, din judeţul Vaslui, a sunat la 112 și a anunțat că a intrat în travaliu. Dusă de urgență la spital, în sala de nașteri, medicii au avut parte de o surpriză uriașă.

Femeia nu intrase în travaliu și nici măcar nu era însărcinată. Când medicii i-au spus ce au constatat, aceasta le-a spus că este imposibil, pentru că sarcina ei fusese monitorizată de medici din Germania, unde a locuit până de curând, relatează vremeanoua.ro.

Andreea, de 30 de ani, s-a întors din Germania pe 5 februarie, iar două zile mai târziu a sunat la 112 și a solicitat ambulanță.

Dusă la Spitalul de Urgenţă Bârlad, femeia a fost preluată de medic, care a constatat că NU era însărcinată.

Andreea a spus atunci că are o ”sarcină ascunsă”, dar că medicii din Germania au descoperit asta și au monitorizat-o. În aceste condiții, medicii din Vaslui i-au făcut texte minuțioase, dar toate au dus la același rezultat: Andreea nu este însărcinată, ci doar obeză.

Am ajuns în ţară, venind din Germania, pe data de 5 februarie. Acolo am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate şi mi s-a spus că sunt însărcinatã, dar că am uter septat şi copilul nu se vede. Eu le-am spus că am mai avut această problemă la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însărcinatã si am fost dusă la spital să nasc, iar la control nu s-a văzut copilul. Mi s-a spus că am chist şi m-au operat ca să-mi scoată chistul şi când colo era un copil, o fetiţă de 3,4 kilograme.(...) Pe 7 februarie am început sã am contractii şi am venit la spital la Bârlad cu ambulanţa. Copilul mşca, aveam contractii! M-au dus în sala de nasteri, m-au tinut două ore în sala de travaliu, mi-au zis că am uterul fisurat şi membranele rupte. Dupã ce au ascultat inima copilului, au zis cã bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor Boca, mi-a fãcut şi ea tot felul de teste, dar mi s-a spus cã nu sunt gravidã, ci balonată!”, a declarat Andreea pentru sursa citată.

Medicii de la Bârlad spun că în cazul de faţă au avut de-a face cu ”o sarcină închipuită”.

„Diagnosticul de sarcină a fost infirmat prin examen clinic şi ecografic. Pacienta este obeză, gravidă declarativ, cu sarcina urmărită în Germania, declarativ şi fără documente asupra ei, susţine că este gravidă conform părerii medicilor din Germania, 60% da, 40 % nu, diagnostic susţinut de prezenta unei secreţii mamelonare (de galactoree). Testul de sarcină efectuat la indicaţia celor trei medici de gardă, este negativ. A fost diagnosticatã de noi cu amenoree secundară cauză hipofizală și sarcinã închipuită, motiv pentru care s-a cerut consult endocrinologic şi primeşte diagnosticul de amenoree secundarã, obezitate, recomandându-se dozări hormonale specifice unei astfel de situaţii”, a declarat medicul Adina Boca.

Femeia de 30 de ani a plecat la o clinică din Bucureşti pentru cere ajutorul medicilor, convinsă fiind că ea urmează să nască. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: vremeanoua.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO