Polițist local din Bârlad, pus să spele mașina șefului în timpul serviciului. Cu ce a fost răsplătit VIDEO

Ultima actualizare: 20-09-2021 17:57
Polițist local din Bârlad, pus să spele mașina șefului în timpul serviciului. Cu ce a fost răsplătit VIDEO
Vremea Nouă

Un polițist local din Bârlad a fost filmat în timp ce spăla mașina șefului, în timpul serviciului. Este vorba despre aceeași instituție în care angajații beau și petrec în biroul șefului, care îi chema și de acasă pe cei liberi pentru a chefui la muncă.

 

Un polițist local din Bârlad a fost filmat în timp ce spăla și aspira mașina șefului său, în timpul programului, scrie Vremea Nouă. Nu era prima dată când șeful Poliției Locale Bârlad, Vasile Chelaru, își pune angajații să-i spele mașina, susține sursa citată.

Concidență sau nu, polițistul filmat pe 28 august 2021 în timp ce curăța de zor mașina șefului, este în prezent propus să preia conducerea unui serviciu din cadrul Poliției Locale Bârlad.

Săptămâna trecută au apărut imagini cu mai mulți angajați ai Poliției Locale Bârlad care beau alcool în biroul șefului lor, în timpul programului.

Ulterior, polițiștii s-au îmbătat și au dansat în sediul instituției, în timp ce directorul îi chema de acasă pe angajații aflați în ziua liberă pentru a chefui la muncă, alături de colegii lor.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO