Poliția Suceava a ”mâzgălit” o mască pe fața unui participant la o acțiune oficială, în fotografia din comunicatul de presă

Dată publicare: 26-03-2021 17:26
Dată actualizare: 26-03-2021 17:36


Poliția Suceava a ”mâzgălit” o mască pe fața unui participant la o acțiune oficială, în fotografia din comunicatul de presă

Angajații de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava au desenat o mască pe fața unui participant la o acțiune oficială a instituției, chiar în fotografia care însoțea comunicatul de presă cu privire la eveniment.

 

Polițiștii din Suceava au editat fotografia atașată unui comunicat de presă și au adăugat astfel, în mod vizibil, o ”mască” pe fața unui participant la o acțiune de instruire în școli, scrie Monitorul de Suceava.

Masca a fost ”mâzgălită” digital pe fața singurului personaj din imagine, un profesor, care nu purta mască de protecție la o întâlnire cu elevii dintr-un liceu sucevean, pentru discuții referitoare la prevenirea delincvenței juvenile.

”Efectele speciale” încercate de polițiștii de la IPJ Suceava nu au fost însă deloc reușite, din moment ce intervenția digitală iese în evidență într-un mod deranjant, pata neagră adăugată din calculator pe post de mască acoperind nu doar fața profesorului, ci și o parte din gulerul cămășii.

 

Toate persoanele purtau mască

 

Asta în condițiile în care toate celelalte persoane din încăpere aveau măști de protecție, regulamentar, așa cum se impune conform prevederilor legale.

„Aproximativ 1.000 de elevi suceveni au beneficiat de activităţi de educaţie juridică şi antiinfracţională în cadrul unei serii de acţiuni-maraton desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava. Activităţile de educaţie juridică au fost implementate în licee şi colegii de pe raza judeţului Suceava cu sprijinul directorilor unităţilor de învăţământ şi al profesorilor coordonatori, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural în cadrul proiectului Delincvenţa juvenilă între responsabilitate şi decizie, iniţiat la începutul lunii martie 2021”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Suceava.

 

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO