Poiana Brașov, preferata turiștilor chiar și pe ploaie. Mulți și-au prelungit vacanța

Ultima actualizare: 27-12-2021 17:40

Chiar și fără zăpadă, cu ploaie torențială, Poiana Brașov continuă să atragă turiștii.

Mulți dintre cei care au petrecut aici Crăciunul și-au prelungit vacanța cu cel putin o zi, astfel că stațiunea a arătat luni ca în zilele de vârf ale vacanței, cu mașini în coloană, parcări supraaglomerate și cozi uriașe la instalațiile de transport pe cablu.

Cu 4 grade Celsius și o ploaie supărătoare, n-a mai rămas nici pic de zăpadă în Poiana Brașov. Cu toate acestea, coada la telegondolă s-a întins pe câteva sute de metri, pentru ca toată lumea a vrut să ajungă pe Masivul Postăvaru unde, de luni dimineață, s-a mai putut încă schia.

La prânz a cedat și stratul din vârful muntelui, spre dezamăgirea schiorilor care și-au prelungit sejurul de Crăciun.

Mai mulți tineri sunt din București, colegi de liceu. Pentru ei luni începe vacanța pe care și-o doresc pe pârtie, cu schiurile si snowboardul.

Majoritatea celor care au invadat luni stațiunea au fost turiști de o zi, veniți în Poiana Brașov doar pentru o scurtă plimbare și o fotografie cu muntele încă alb.

Stațiunile de la munte fac pregătiri intense pentru pachetele de Revelion. Mulți turiști și-au rezervat din vreme sejururi, începând de vineri. Pană acum s-au ocupat 80 la sută dintre locurile de cazare, iar cele mai solicitate sunt hotelurile care au piscină și SPA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO