Planul unui bărbat pentru a-și trimite iubita la închisoare. Cum a fost descoperit

Ultima actualizare: 18-01-2019 10:31

Un american de 43 de ani a încercat să câştige o dispută pentru custodia copilului trimiţându-şi fosta iubită la închisoare. Pentru asta, a plătit doi indivizi să-i dea foc la casă, apoi a încercat să convingă autorităţile că ea e a făcut-o.

Adevărul a ieşit la iveală, deşi cu o întârziere de trei ani, iar acum bărbatul a fost inculpat în lipsă.

Poliţia din Ohio a publicat pe Facebook fotografia bărbatului, inculpat în lipsă pentru incendierea propriei case. Autorităţile spun că a pus la cale un plan elaborat ca să-şi trimită fosta iubită la închisoare.

Întâi de toate, bărbatul a instalat camere de supraveghere în seifuri ignifuge, ca să fie sigur că vor filma totul. Apoi a plătit un bărbat şi o femeie să-i dea foc casei. Îmbrăcaţi în costume de protecţie, cei doi au intrat cărând canistre de benzină, pe care le-au golit în interiorul casei. În ultima clipă, unuia dintre ei i se face milă de televizor şi decide să-l salveze de la distrugere. Imediat ce suspecţii ies, încep să se vadă flăcările, care se extind violent şi în cele din urmă casa arde din temelii.

"E îngrozitor, mai ales să faci aşa ceva în numele copiilor. Vrea custodia copiilor, îmi imaginez, aşa că probabil nu e cel mai înţelept lucru."

După incendiu, bărbatul a recuperat camerele de supraveghere şi a încercat să convingă poliţiştii că femeia din imagini este fosta lui iubită. În acest fel, femeia ar fi fost trimisă la închisoare, el ar fi primit custodia copilului şi banii din asigurare. Autorităţilor le-a luat mai bine de trei ani, dar au aflat adevărul.

Bărbatul e căutat acum şi va fi judecat pentru incendiere, fraudă în asigurări şi mărturie mincinoasă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO