Pedeapsa primită de tatăl care și-a bătut fiicele cu biciul. Ce poznă făcuseră copilele

21-10-2019 17:43

Pedeapsă aspră pentru bărbatul în vârstă de 43 de ani din Alba, care şi-a bătut fetele cu biciul pentru că ar fi vopsit câinele cu acuarele.

Bărbatul a fost condamnat în prima instanţă de magistraţii Judecătoriei Aiud la 6 ani şi 10 luni de închisoare şi a fost decăzut din drepturile părinteşti.

Copilele în vârstă de 6, 8 şi 11 ani au fost bătute cu biciul în urmă cu două luni şi jumătate de tatăl lor pentru o poznă pe care ar fi făcut-o.

Totul a ieşit la iveală după ce angajaţii unui centru de recreere din localitatea Stremț au observat rănile de pe trupurile copilelor şi au anunţat autorităţile.

Magistraţii l-au condamnat în prima instanţă la 6 ani şi 10 luni de închisoare şi i-au interzis în următorii 5 ani, după executarea pedepsei, să se mai apropie de ele. Mai mult, trebuie să le plătească celor trei fete suma de 90.000 de lei ca daune morale.

Sentinţa nu este definitivă. Bărbatul a contestat decizia, iar dosarul urmează să ajungă pe rolul Curţii de Apel din Alba Iulia.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO