Orașul în care oamenii au găsit televizoare noi în fața ușii. De ce au fost nemulțumiți

Ultima actualizare: 13-08-2019 10:18

Locuitorii unui oraş din Virginia s-au trezit cu televizoare în faţa uşii. Pare un cadou pe care mulţi şi l-ar dori, doar că aparatele nu sunt unele moderne, ci vechi de câţiva ani.

Iar bărbatul darnic a fost surprins prin prin cartier costumat în ton cu gestul făcut.

Nu este nevoie să vă reglați televizorul. Aşa începe o înregistrare în care apare un bărbat care îşi ascunde chipul şi cară un aparat vechi, pe care îl lasă în fatza unei case, apoi pleacă liniştit.

Descoperirea ciudată i-a pus pe gânduri pe oamenii din comitatul american Henrico. Nu mai puțin de 50 de astfel de televizoare au fost găsite în fața locuinţelor.

"Noi am găsit un TV vechi, cu tub, cu ecran de 33 de centimetri”, a spus un locuitor.

"Iniţial am crezut că băiatul meu l-a adus acasă, dar se pare că m-am înşelat. Sigur au fost persoane cu foarte mult timp liber dacă au avut timp să împrăştie atât de multe televizoare în tot cartierul”, spune un proprietar

Cum era de aşteptat, poliţiştii au preluat cazul. Deocamdată nu au niciun suspect, dar bănuiesc că totul este doar o farsă. Iar cel sau cei care au pus-o la cale nu au o tzintă anume.

"Cel mult pare a fi o neplăcere creată celor care locuiesc aici”, polițist.

Aşa că, deocamdată, agenții adună televizoarele. Coincidentă sau nu, anul trecut, în aceeaşi perioadă, locuitorii altui cartier din acelaşi oraş au avut parte de aceeaşi surpriză.

Potrivit poliţiştilor, singura infracţiune comisă în acest caz este cea de aruncare a gunoiului într-un spaţiu neautorizat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO