O româncă a cerut dreptul de a folosi marca "Sussex Royal" pentru produsele sale

Ultima actualizare: 20-02-2020 11:43
Printul Harry, Meghan
AFP

Un producător de articole de bucătărie şi casnice din Sibiu a depus la OSIM o cerere de înregistrare şi utilizare exclusivă pe teritoriul României a mărcii "Sussex Royal", pentru care prințul Harry și Meghan Markle au obținut dreptul de folosință în UK.

Firma Icos Trading SRL din Sibiu a cerut înregistrarea mărcii SUSSEX ROYAL la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, pentru mai multe clase de produse şi servicii, relatează Profit.ro, citat de News.ro.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au solicitat încă de anul trecut la Oficiul Britanic de Proprietate Intelectuală ca numele fundaţiei lor, Sussex Royal, să devină marcă înregistrată. Cererea lor de marcă înregistrată include o varietate de bunuri, servicii şi activităţi, de la cărţi până la îmbrăcăminte şi campanii educative şi caritabile.

Daily Mirror a scris, miercuri, că ducii de Sussex vor fi nevoiți să renunţe la eticheta "Sussex Royal", în urma unei decizii a reginei Esabeta a II-a.

Potrivit sursei citate, în urma a unor lungi şi complexe discuţii, suverana şi înalţi oficiali au ajuns la un acord şi au decis că nu mai poate fi acceptat ca cei doi să păstreze termenul "regal" în modul lor de promovare, ținând cont de faptul că au decis să renunțe la rolul lor în familia regală.

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tron, şi soţia sa Meghan au anunţat la 8 ianuarie că renunţă la obligaţiile lor protocolare în cadrul familiei regale. "Divorțul" celor doi de familia regală va deveni oficial la 31 martie 2020.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO