Lovitură pentru prințul Harry și Meghan Markle. Decizia radicală luată de familia regală

Ultima actualizare: 19-02-2020 12:12
Harry si MEghan
Pro TV

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai putea folosi brandul "Sussex Royal", pe care l-au creat înainte de a se retrage din familia regală.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și oficiali regali au decis că ducii de Sussex nu mai pot folosi titulatura "Regal", după ce au decis să renunțe la rolurile lor în familia regală.

Potrivit Daily Mail, după discuții îndelungi, Familia Regală a decis că cei doi nu mai pot utiliza brandul 'Sussex Royal', pentru crearea căruia au investit deja foarte mulți bani.

Prințul Harry și Meghan Markle şi-au înregistrat propria marcă, "Sussex Royal", pe care intenționau să o folosească pentru a promova evenimente și obiecte, inclusiv haine, cărți și materiale educative. Cererea privind înregistrarea brandului a fost depusă din iunie 2019, însă a fost aprobată abia la sfârşitul anului 2019.

Potrivit sursei citate, cei doi tocmai au cheltuit o sumă importantă de bani pentru a crea un nou site Sussex Royal, pentru a-și completa popularitatea pe Instagram.

Daily Mail scrie că, în ceea ce a fost descris ca fiind "o situație complexă", detaliile "urmează încă să fie puse la punct".

Cu toate acestea, se pare că cei doi duci de Sussex au acceptat, ca parte a înțelegerii cu familia regală, că nu vor mai putea folosi această marcă, așa cum și-ar fi dorit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO