O nouă teorie a conspirației. Motivul pentru care unii fani cred că Tupac e încă în viață

13-10-2019 15:43

tupac alive

Apariția unei fotografii în care se crede că a fost surprins rapperul Tupac Shakur a dat naștere unei noi teorii a conspirației, la 23 de ani de la moartea artistului.

Vedeta hip-hop a murit în data de 13 septembrie 1996, la șase zile după ce a fost împușcat în Las Vegas.

Încă de atunci au început să apară numeroase teorii ale conspirației, conform cărora rapperul a supraviețuit atacului, și-a înscenat moartea și acum trăiește ascuns, relatează mirror.co.uk.

Ultima teorie a apărut în urma unui video publicat pe YouTube, în care se presupune că apare rapperul și care ar fi fost făcută recent.

„Chiar acum câteva zile, cei care investighează faptul că 2pac este în viață au făcut o descoperire”, este titlul videoclipului, în care se menționează că poza a fost făcută în Africa de Sud.

Persoana din fotografia tip selfie seamănă, într-adevăr, cu rapperul, spun fanii. Teoria nu a putut fi confirmată însă, deoarece calitatea pozei este slabă și a fost făcută în timpul nopții, așadar jumătate din fața bărbatului este extrem de întunecată.

Cea mai recentă teorie este pusă la îndoială, însă, de multe persoane: „Ce glumă, acesta ar putea fi oricine”, a comentat un fan pe YouTube.

În documentarul ”Who Killed Tupac?” s-a speculat faptul că poliția și procurorii nu au vrut să investigheze cazul așa cum ar fi trebuit, de teamă să nu se transforme într-un razboi de stradă între bandele de gangsta-rap.

Tupac a fost împușcat pe 7 septembrie 1996, în timp ce se afla într-o mașină în Las Vegas. Mai multe persoane au fost implicate în acest caz, inclusiv rivalul sau din rap, Notorious BIG.

Un alt suspect a fost Orlando Anderson, un membru al găștii de cartier Crips, care s-a bătut cu Tupac într-un hotel, cu câteva ore înainte ca acesta să fie ucis.

Anderson a murit împușcat într-un conflict între bandele de cartier, în 1998. Notorious BIG a murit în 1997, tot într-o mașină și tot împușcat. Ucigașul nu a fost găsit niciodată.

Una dintre cele mai raspandite teorii ale conspiratiei spune ca Tupac este exasperat de atentia pe care o atragea si si-a inscenat moartea, dupa care a fugit in Cuba.

De-a lungul timpului, au aparut mai multe “imagini cu Tupac”, dar, pana la urma, s-a dovedit ca acestea erau false.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO