O mireasă a fost împușcată în ziua nunții. Tragedia a avut loc chiar în biserică

13-10-2019 15:42

atacator

O mireasă din New Hampshire, în nord-estul Statelor Unite,a fost împușcată în timpul nunții după ce un bărbat înarmat a intrat în biserică.

Pe lângă mireasă, și preotul a fost rănit în urma atacului, informează Mirror. Înainte ca autoritățile să ajungă la locul incidentului, mai mulți invitați au reușit să-l rețină pe atacator.

Potrivit presei locale, mireasa care a fost împușcată în mână se află în „stare bună”, în timp ce mirele a suferit leziuni, după ce a fost lovit în cap cu un obiect neidentificat.

Bărbatul care a pornit atacul a fost arestat.

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care agresorul a pornit atacul, însă poliția investighează în continuare cazul, precizând că incidentul nu pare a fi o întâmplare.

În momentul în care forţele de ordine au fost alertate, în jurul orelor 10.00, în biserică din localitatea Pelham, cu 14.000 de locuitori, avea loc o nuntă.

Poliţiştii au sosit la faţa locului în trei minute şi "au descoperit două persoane rănite de gloanţe", a precizat într-un comunicat Pelham Police Department.

Suspectul a fost imobilizat de mai mulţi invitaţi la nuntă. Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital, iar atacatorul plasat în arest.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, agresorul nu pare să fi tras "la întâmplare", potrivit comunicatului.

Guvernatorul statului New Hampshire a confirmat pe Twitter atacul armat.

"Responsabilii statului se află la locul incidentului, asistând echipele locale în răspunsul lor şi ancheta legată de atacul armat de la Pelham", a scris pe Twitter Chris Sununu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO