Motivul bizar pentru care un bărbat a murit la cinema. Se aplecase să își ridice cheile

Ultima actualizare: 16-05-2019 22:57
Motivul bizar pentru care un bărbat a murit la cinema. Se aplecase să își ridice cheile
iStock

Un bărbat în vârstă de 24 ani ani a murit în timp ce se afla la cinema. Tânărul, din Birmingham, Marea Britanie, a rămas cu gâtul înțepenit, după ce s-a aplecat printre scaune pentru a-și recupera cheile și telefonul.

Ateeq Rafiq a murit, după ce a râmas cu gâtul înțepenit sub scaunul de la cinema.

La câteva luni de la producerea tragediei, soţia lui Ateeq a dat în judecată complexul în care se afla cinematograful. Femeia vrea să obțină daune, mai ales pentru fiul lor.

Soția le-a provestit judecătorilor cum s-a produs tragedia. Cei doi au mers la film, iar la un moment dat, bărbatului i-au căzut din buzunar cheile și telefoul. Ateeq s-a aplecat să le ridice, dar a rămas blocat.

Soția acestuia spune că a încercat să cheme ajutoare, iar bărbatul a fost transportat la spital. La șase lui de la producerea incidentulul, Ateeq a murit, iar autopsia a arătat că presiunea pusă pe gâtul său i-a fost fatală. Asta mai ales că în urma incidentului, băratul rămăsese cu leziuni cerebrale. 

Magistrații urmează să decidă dacă soția bărbatului va primi daune în urma tragicului eveniment, potrivit The Sun.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO