Gest şocant al unui bărbat cu 4 copii din Dâmboviţa. De ce s-ar fi lăsat tăiat de tren

Dată publicare: 02-03-2020 07:54
Dată actualizare: 02-03-2020 09:28


Un bărbat de 46 de ani din județul Dâmbovița a fost spulberat de un tren de călători, iar rănile suferite, extrem de grave, i-au adus sfârșitul.

În urma lui au rămas patru copii și o soție îndurerată.

Trenul abia plecase din gara din Titu și se îndrepta către București. Imediat după ce bărbatul de 46 de ani a fost spulberat, mecanicul a oprit garnitura.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-au mobilizat echipajele de la ambulanță, SMURD și polițiștii. Din păcate însă, pentru bărbatul de 46 de ani nu s-a mai putut face nimic, decedase deja.

În scurt timp, la fața locului au ajuns câțiva dintre apropiații omului, care spun că acesta suferea din cauza unor probleme personale.

Aurel Sandu, prietenul victimei: „Era băiat cuminte, era liniștit, plecase nevasta-să, îl lăsase cu doi copii. S-a recăsătorit, a mai făcut doi.”

Deși a încercat să-și refacă viață după divorț, omul a fost îngenuncheat de o boală cumplită.

Onel Andrei, prietenul victimei: „Mi-a spus că are probleme de sănătate, a zis că a fost la spital. Nu trebuia să recurgă la gestul asta. Are doi copii foarte mici în a doua relație, minori.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările. Primele date arată că a fost vorba despre o sinucidere.


VIDEO PROTVPLUS.RO