Mesaje de Florii 2023. Ce urări și SMS-uri le puteți trimite celor cu nume de flori

Mesaje Urari Florii 2021
Shutterstock

Duminică de Florii este cea mai importantă sărbătoare care vestește Paștele și sărbătoarea celor care poartă nume de flori. De aceea în această zi se trimit mesaje de Florii celor care își sărbătoresc onomastica. 

Duminica Floriilor este o sărbătoare plină de bucurie și culoare, în care îi felicităm pe cei care poartă nume de flori sau de plante. Dacă vrei să le trimiți celor dragi niște mesaje frumoase și originale de Florii, iată câteva idei pe care le poți folosi.

Mesaje de Florii pentru persoana iubită

► La mulți ani, floare dulce și gingașa! Sper să te bucuri de această zi alaturi de cei dragi ție! Sunt mândru/mândrǎ că te am în viața mea!

► În aceastǎ zi sfântǎ, îți trimit cele mai sincere urǎri de bine și cele mai frumoase flori! Ești o persoanǎ minunatǎ și te iubesc mult!

► În această zi în care se sărbătoresc toate florile, vreau să îți spun că tu ești cea mai frumoasă dintre ele! Să ai parte de o zi de Florii minunată!

Citește și
Pelerinajul de Florii
Florii 2021. Tradiții și superstiții de Duminica Floriilor
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

► Ești o floare deosebită, care îmi aduce bucurie și noroc! Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și îți urez o zi de Florii plină de surprize plăcute!

► Ești o floare minunată, care îmi înseninează ziua cu zâmbetul tău! Îți doresc o zi de Florii plină de dragoste și veselie!

Cele mai frumoase mesaje de Florii pentru cei dragi

► Fie ca ziua numelui tău să-ți aducă multă bucurie, sănătate, iubire și pace în suflet. La mulți ani de Florii!

► Îți doresc ca viața ta să fie ca un buchet de flori: colorată și plină de esențe frumoase. La mulți ani unei flori speciale!

► De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug! La mulți ani!
Zâmbește, iubește și dăruiește! E momentul unui nou început. La mulți ani de Florii!

► Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ți răsară în cale și garoafe să-ți rămână în urmă. La mulți ani de Florii!

► De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La Mulţi Ani!

► Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta… soarele a aflat şi el, luna… da şi ea! Fericire le-a adus, mie… împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

► Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

► Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

► Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

► Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

► Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla, şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate!

► De ziua ce-ţi surâde-n prag, și-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag, şi mai frumos pe lume.

► De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!

► De Florii, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

► Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

Cele mai frumoase mesaje de Florii pentru prieteni și colegi

► În această zi specială, îți urez tot ce-i mai bun și mai frumos pe lume. Să fii fericit(ă), sănătos(ă) și iubit(ă) de cei din jur. La mulți ani de Florii!

► Multă bucurie, sănătate, gânduri bune și vise împlinite celei mai frumoase flori de pe pământ. La mulți ani de ziua numelui!

► De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes.

► La mulți ani, floare rară și frumoasă! Să ai parte de o primăvară plină de iubire și fericire!

► Îți doresc ca ziua de Florii să îți aducă în suflet pace și lumină, iar viața să îți fie ca un buchet de flori parfumate și colorate!

► Fie ca această zi să îți umple casa de armonie și binecuvântare, iar inima să îți fie plină de credință și speranță! La mulți ani de Florii!

► În această zi specială, îți urez să fii mereu ca o floare: frumoasă, delicată și răsfățată! Să ai parte de tot ce îți dorești și să te bucuri de fiecare clipă!

► La mulți ani, floare aleasă! Să ai parte de o viață frumoasă, ca un câmp plin de flori! Să fii mereu sănătoasă, fericită și iubită!

► În această zi sfântă, îți trimit cele mai calde urări de bine și cele mai frumoase flori! Sper să te bucuri de această sărbătoare și să te simți apreciată și respectată!

► La mulți ani, draga mea floare! Să ai parte de o viață plină de succes și prosperitate! Să fii mereu înconjurată de oameni care te iubesc și te susțin!

► La mulți ani, scumpa mea floare! Sper să te simți speciala în această zi și să primești multe flori și cadouri! Să fii mereu fericită și optimistă!

► În această zi plină de culoare și parfum, îți urez să fii mereu ca o floare: delicată, elegantă și rafinată! Să ai parte de o zi de Florii superbă!

► Ești o floare rară și prețioasă, care merită toată admirația și respectul meu! Îți doresc o zi de Florii plină de magie și emoție!

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Slujba de Florii și de Paște în 2021. Ce reguli trebuie să respecte românii în noaptea de Înviere
Slujba de Florii și de Paște în 2021. Ce reguli trebuie să respecte românii în noaptea de Înviere

Sfântul Sinod a făcut, marţi, o serie de recomandări pentru organizarea slujbelor de Florii şi de Paşte, aprobate de Patriarhul Daniel.

Florii 2021. Tradiții și superstiții de Duminica Floriilor
Florii 2021. Tradiții și superstiții de Duminica Floriilor

Sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim - Duminica Floriilor sau Duminica Stâlpărilor, aşa cum mai este numită, are loc în duminica dinaintea Învierii Domnului (a Sfintelor Paşti), în acest an la 25 aprilie

Reguli speciale de Florii și de Paște. Ce au decis autoritățile
Reguli speciale de Florii și de Paște. Ce au decis autoritățile

Anul acesta, oamenii pot merge la biserică pentru slujba de Înviere, fără declarația pe proprie răspundere, anunță autoritățile, care au pus la punct toate detaliile, inclusiv pentru sărbătoarea de Florii, de duminică.

Cum va fi vremea de Florii 2021. Valori termice mai scăzute decât cele normale
Cum va fi vremea de Florii 2021. Valori termice mai scăzute decât cele normale

Meteorologii anunţă vreme răcoroasă în următoarele trei săptămâni, care includ Floriile, Paştele şi vacanţa de 1 Mai. 

Recomandări
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Inspecţia Judiciară a propus suspendarea judecătoarei din procesul lui Vlad Pascu. Aceasta l-a căutat în sală pe tânărul mort
Inspecţia Judiciară a propus suspendarea judecătoarei din procesul lui Vlad Pascu. Aceasta l-a căutat în sală pe tânărul mort

Inspecţia Judiciară a anunţat, marţi, că a trimis Secţiei pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu.