Imaginea emoționantă cu un bărbat care ia masa singur de Ziua Îndrăgostiților. Detaliul dureros de pe masă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 16 Februarie 2018 16:27
Categorie: Stiri Diverse
ziua indragostitilor

O imagine surprinsă de Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Texas a stârnit emoții puternice în mediul online.

În fotografie apare un bărbat care aparent plânge în pumni la masa lui, deoarece ia masa singur de Ziua Îndrăgostiților. Pe masă sunt două pahare de vin și tacâmuri pentru doi, însă se mai regăsește ceva: o sticlă în care se află cenușa soției sale.

Momentul dureros a fost surprins de o femeie care se afla în restaurant, iar după publicarea acesteia a devenit viarală.

Am văzut astăzi ceva care m-a făcut să-mi amintesc că nu întodeauna vom avea pe cineva pe care să-l ținem de mână, cu care să vorbim, să-l iubim, să ne jucăm sau să ne contrazicem din când în când”, începe mesajul înduioșător al femeii.

Această fotografie vorbește de la sine și s-ar putea să-ți frângă inima așa cum mi s-a întâmplat și mie. Acest bărbat pare să-și petreacă Ziua Îndrăgostiților singur, dar, de fapt, este și soția lui într-o sticlă frumoasă pe masă. Aparent, dragostea lui pentru ea încă este extrem de puternică și a luat cenușa ei în oraș pentru a lua cina împreună. I-a cumpărat și un pahar cu vin... Vă rog să vă iubiți perechea cât aveți încă timp. Nu știm ce ne va aduce ziua de mâine. O zi a Îndrăgostiților fericită tuturor!”, este mesajul plin de emoție postat pe rețelele de socializare.

Sursa: Facebook.com

Cum s-au distrat cei pe care Ziua Îndrăgostiților i-a surprins singuri
Americanii cheltuiesc, de Ziua Îndrăgostiților, de 20 de ori bugetul întregului București
Valentine's day - Idei de cadouri amuzante pentru Ziua Îndrăgostiților
VIDEO PROTVPLUS.RO