Ideea unei mamei pentru prima zi de școală. Cum și-a ajutat copilul să scape de anxietate


Ultimul update: Luni 09 Septembrie 2019 09:43
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2019 09:31
Categorie: Stiri Diverse
Ideea unei mamei pentru prima zi de școală. Cum și-a ajutat copilul să scape de anxietate

Prima zi de școală ar putea fi de multe ori traumatizantă pentru copii, ținând cont că este vorba despre o nouă experiență, în care trebuie să stea departe de părinți pentru câteva ore.

Louise Mallet, în vârstă de 32 de ani, a găsit o soluție cretivă pentru a face mai ușoară experiența fiului său cu școala și pentru a-i fi mai ușor să se despartă de ea.

Femeia și-a desenat pe palmă o inimă mică, iar pe palma fiului său a făcut una identică. Astfel, atunci când se țin de mână, cele două desene se suprapun perfect. Louise a numit aceste desene ”butonul îmbrățișării”. Astfel, i-a spus copilului său că de fiecare dată când apasă pe acea inimă, ”îi va trimite ei o îmbrățișare”.

”Am desenat câte o inimă pe palmele noaste. Le ”încărcăm” atunci când ne ținem de mână, în drum spre școală. Pot spune că avea emoții, dar mi-a venit această idee care să îl ajute să se simtă mai bine”, a explicat Louise, potrivit Mirror

Ulterior, copilul i-a spus mamei că atunci când ”apăsa butonul” pentru mai mult timp, începea să îi treacă dorul de casă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO