Val de apeluri la poliție după apariția unor luminițe pe cer. Ce erau de fapt

09-09-2019 09:04


Ploaie de meteoriti

Poliția din Marea Britanie a fost în alertă duminică dimineața, după ce mai multe persoane au sunat să anunțe că "luminițe misterioase" au căzut din cer deasupra orașului Plymouth.

Mai multe persoane au sesizat autoritățile, afirmând că au văzut un avion care s-ar fi prăbușit în zonă. Alții sugerau că ar fi fost vorba despre un asteroid care s-a rupt în bucăți după ce a intrat în atmosferă, potrivit Daily Mirror.

"Nu există informații despre vreun avion care ar fi zburat în acea zonă, dar este posibil ca un avion de mici dimensiuni să fie în aer fără autorizație", au anunțat inițial polițiștii.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 6 dimineața. Poliția a trimis două aeronave care să survoleze zona, iar în cele din urmă a ajuns la concluzia că a fost vorba doar despre o ploaie de meteoriți.

Într-un comunicat, autoritățile au anunțat că au demarat căutări atât la sol cât și din aer, însă nu au găsit vreo urmă care să indice că vreun avion s-ar fi prăbușit.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO