Horoscop săptămâna 20 - 26 mai 2024. Ce urmează pentru zodii cu Soarele, Venus și Jupiter în zodia Gemeni

zodiac horoscop
Shutterstock

O săptămână plină. Patru evenimente importante într-o săptămână, iar zodiile vor resimți din plin aceste schimbări. Soarele, Venus și Jupiter intră în zodia Gemeni, iar pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător.

Luna Plină din 23 mai, anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri.

Horoscop Berbec săptămâna 20 - 26 mai 2024

Nativii Berbec încep săptămâna cu preocupări de natură relațională, mai ales dacă vor să îndrepteo situație în cuplu. Vor avea ocazia, pentru că zodia Gemeni începe să fie traversată de planete încă de la începutul săptămânii: din 20 mai, de Soare, din 23 mai de către Venus, micul benefic, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai, pentru următorul an. Sectorul comunicării este puternic activat de aceste trei planete, care îi invită pe Berbeci să fie mai receptivi și să privească relațiile în alt mod, să găsească soluții la diverse probleme.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, din sectorul principiilor, convingerilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și lărgirii universului cunoașterii. Registrul astral este susținut de către Pluton din zodia Vărsător, semn că se pot încheia etape, se trece la un alt nivel privind sistemul de valori și există deschidere către o nouă etapă de viață. Nativii care vor renunța la credințele care îi țin în loc, vor avea o realizare.

Până pe 24 mai, Soarele, Venus și Jupiter formează o conjuncție, care poate prevesti surprize în planul financiar și evenimente neașteptate. Nativii Berbec se organizează în așa fel încât vor descoperi surse noi de venit.

Citește și
neti sandu
Horoscop 17 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță niște bani de care nu știa
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

Horoscop Taur săptămâna 20 - 26 mai 2024

Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări pentru activitățile de la locul de muncă și pentru relațiile cu colegii, colaboratorii și cei cu care au în derulare proiecte.

În urma unor negocieri favorabile, situația financiară se poate îmbunătăți, se rezolvă diferite contexte financiare, în familie sau la locul de muncă. Taurii vor rula sume importante de bani în perioada următoare datorită planetelor care vor tranzita casa banilor: Soarele din 20 mai, Venus, micul benefic, din 23 mai și Jupiter, marele benefic, din 26 mai, până în iunie anul viitor.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, din sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse, banii partenerului sau dintr-o moștenire. Au loc concluzii, decizii, schimbări de perspectivă privind obținerea banilor, culegerea roadelor unor demersuri privind accesarea unui credit, intrarea în posesia unei moșteniri.

Până pe 24 mai, Soarele, Venus și Jupiter formează o conjuncție, care poate prevesti surprize în viața sentimentală sau profesională a nativilor. În planul amoros, poate să apară cineva din trecut, însă este posibil ca nativii să reușească să facă pace cu trecutul, să-și găsească liniștea și să încheie definitiv un capitol.

Horoscop Gemeni săptămâna 20 - 26 mai 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru sfera sentimentală, relațiile cu copiii sau privind un proiect în care vor să se implice.

Săptămâna aceasta, nativii Gemeni vor fi vedetele perioadei. Planetele intră pe rând în zodia lor: pe 20 mai Soarele, pe 23 mai Venus, micul benefic, și pe 26 mai Jupiter, marele benefic, care vine cu oportunități și șanse pentru următorul an. Nativii pot să aibă realizări pe toate planurile, dar în special în sfera sentimentală și cea profesională. Jupiter este și guvernatorul casei carierei și a reputației profesionale și aduce șanse mari de afirmare și relansare profesională.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care activează casa relațiilor și parteneriatelor. Pentru că Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, se află încă într-o casă a trecutului și a frământărilor interioare, unii nativi se pot vindeca după o relație, care nu a funcționat sau pot clarifica o situație, să reia o relație cu cineva din trecut, însă de data aceasta pe alte baze. Se poate încheia o relație/un parteneriat sau se pot culege roadele unor demersuri privind trecerea la o etapă nouă în relație.

Horoscop Rac săptămâna 20 - 26 mai 2024

Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări gospodărești și de familie. De asemenea, nu este exclus să apară o situație neprevăzută cu casa sau în familie.

În urma unor discuții cu persoane apropiate, nativii Rac vor începe să conștientizeze niște lucruri, vor avea relalații și vor căuta să își redirecționeze energia spre interior pentru reechilibrare și găsirea unor soluții de eliminare a unui bagaj karmic, să scape de ceva ce îi apasă și le aduce frământări interioare. Pe fondul acesta astral, vor contribui la o vindecare : Soarele, din 20 mai, în tranzit prin zodia Gemeni, Venus, micul benefic, din 23 mai și Jupiter, marele benefic, din 26 mai, care va activa sectorul subconștientului, izolării, introspecției, frământărilor interioare și trecutului.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care dinamizează casa muncii și sănătății și pot avea loc concluzii, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Vor exista nativi care vor câștiga mai mult sau vor realiza ce atitudine să adopte. Registrul astral este susținut de către Pluton din zodia Vărsător, care poate ajuta la o transformare.

Horoscop Leu săptămâna 20 - 26 mai 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu mai multe deplasări, dialoguri despre activitățile profesionale și proiectele pe care vor să le înceapă. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, guvernatorul lor, în 20 mai, în zodia Gemeni, pe sectorul prietenilor, vieții sociale, activităților de pe urma exercitării profesiei și planurilor de viitor. Va fi urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai, pentru următorul an. Așadar, se activează o casă socială, în care nativii vor începe să facă planuri cu prietenii, se pot asocia în diverse proiecte, să își pună în practică ideile.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care activează sfera sentimentală, relațiile romantice, creativitatea, relațiile cu copiii, distracția și relaxarea. Au loc concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect creativ sau cucerirea unei persoane. Posibil Leii să renunțe la niște credințe sau convingeri, care îi țin în loc și să vadă dintr-o altă perspectivă o situație de natură sentimentală sau care privește educarea și programul copiilor pentru nativii părinți.

Horoscop Fecioara săptămâna 20- 26 mai 2024

Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, administrarea unor sume de bani sau fac eforturi să intre în posesia unor sume provenite din colaborări. De asemenea, s-ar putea să apară unele cheltuieli neașteptate sau merg la cumpărături și achiziționează ceva de valoare pentru casă.

Zodia Gemeni, respectiv casa carierei, imaginii și reputației profesionale este activată din această săptămână de intrarea Soarelui, din 20 mai, urmat de către Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, din 26 mai, care aduce oportunități și șanse de relansare profesională în următorul an. Așadar, nativii Fecioară sunt invitați să fie atenți la propunerile și ofertele care vin spre ei, pentru că unele dintre acestea ar putea să îi ajute să iasă mai mult în față.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță concluzii, decizii importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri care au legătură cu familia, casa, spațiul de locuit, părinții și patrimoniul.

Până pe 24 mai, Soarele, Venus și Jupiter formează o conjuncție (alăturare), care activează casa principiilor, credințelor, convingerilor și care le poate aduce conștientizări și revelații și o schimbare de optică într-o situație, care are legătură cu studiile, perfecționarea profesională, călătoriile și filosofia de viață.

Horoscop Balanță săptămâna 20 - 26 mai 2024

Contextul astral de la începutul săptămânii le aduce nativilor Balanță preocupări pentru administrarea unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariul, privind niște investiții pe care acesția vor să le facă în casă.

Săptămâna acesta este importantă prin intrarea unor planete în zodia Gemeni, care activează casa principiilor de viață, călătoriile, relația cu străinătatea, studiile, perfecționarea profesională și lărgirea universului cunoașterii. Așadar, pe 20 mai, Soarele începe să traverseze aceste domenii, timp de o lună. Este urmat de către Venus, guvernatoarea nativilor, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai, timp de un an. Urmează o perioadă în care Balanțele sunt interesate să învețe, să se perfecționeze, să caute să obțină o bursă, să călătorească, să se dezvolte din punct de vedere profesional.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care activează casa comunicării, învățării, gândirii, informațiilor și interacțiunilor cu ceilați și nativii pot ajunge la niște concluzii, să-și schimbe optica, să vadă altfel lucrurile într-o situație, în comunicarea și interacționarea cu persoana iubită sau cu copiii pentru nativii părinți.

Horoscop Scorpion săptămâna 20 - 26 mai 2024

Nativii Scorpion încep săptămâna cu o introspecție legată de relația de cuplu și cum să gestioneze o situație, astfel încât să repare, să îndrepte o greșeală pe care au făcut-o.

Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, din 20 mai, în zodia Gemeni, a lui Venus, micul benefic, din 23 mai, și a lui Jupiter, marele benefic, din 26 mai, pentru următorul an. Astfel, sectorul transformărilor profunde, relațiilor și vieții intime, dar și a banilor proveniți din alte surse, moștenirile sau banii la comun cu partenerul, va fi dinamizat și vor exista preocupări pentru acestea.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care dinamizează casa banilor obținuți din muncă, dar și a stimei de sine și valorilor. Au loc concluzii, decizii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri de natură profesională, privind mărirea veniturilor. Posibil, nativii Scorpion să-și dea mai multă valoare, să negocieze în favoarea lor un context financiar, să-și schimbe perspectiva, să renunțe la niște convingeri care le opresc evoluția.

Până pe 24 mai, Soarele, Venus și Jupiter formează o conjuncție (alăturare), care anunță revelații, conștientizări în planul relațiilor.

Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 mai 2024

Contextul astral de la începutul săptămânii le aduce nativilor Săgetător dialoguri cu prietenii, legate de activitățile profesionale sau de starea sănătății. Posibil să facă o schimbare în sarcini, activități, să aibă mai mult timp liber, să se ocupe și de chestiunile personale.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic și guvernatorul lor, din 26 mai. Urmează o perioadă în care Săgetătorii vor avea oportunități în planul relational, să se asocieze, să încheie contracte și colaborări profitabile, să se dezvolte împreună cu partenerul sau într-o asociere, care le poate deshide orizonturile.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, din casa personalității, care poate anunța un succes, o realizare, concluzii sau decizii importante. Fenomenul astral este susținut de Pluton, planeta transformărilor profunde. Informații sau vești le pot schimba perspectiva nativilor, mai ales dacă lasă în urmă niște convingeri sau credințe, care îi țin în loc să evolueze.

Horoscop Capricorn săptămâna 20 - 26 mai 2024

Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru carieră, activitățile din sfera profesională, relațiile cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Capricornii sunt determinați să facă impresie bună într-un proiect, să își demonstreze potențialul.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale, sănătății. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai. În perioada următoare nativilor Capricorn li se mărește volumul de muncă, caută să se informeze, să învețe lucruri noi, să se perfecționeze, să obțină un job mai bun, o colaborare sau să înceapă o activitate independentă.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care le activează sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Capricornii sunt invitați să lase în spate trecutul, să se elibereze de niște bagaje emoționale care îi țin în loc să evolueze. Se încheie niște etape și pot avea niște conștientizări legate de carieră.

Horoscop Vărsător săptămâna 20 -26 mai 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru studiu, perfecționare profesională, programarea unei călătorii. De asemenea, pot primi vești de la drum, din străinătate, de la rude, să primească sfaturi legate de casă sau administrarea unor bunuri.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul sentimental, aventurile romantice, distracția și relaxarea, creativitatea. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai. În perioada următoare nativii pot începe o relație sentimentală sau un proiect creativ, prin care să-și pună mai mult în valoare potențialul.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care le activează sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și strategiilor de viitor. Vărsătorii pot ajunge la niște concluzii, să ia decizii importante privind activitățile de pe urma exercitării profesiei, să se încheie o etapă, o relație de prietenie, un proiect. Pentru a putea evolua este nevoie să lase în urmă niște concepții, care îi țin în loc, să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă, să fie deschiși.

Până pe 24 mai, Vărsătorii pot rezolva un context familial, locativ, să găsească soluții la niște probleme, care îi frământă.

Horoscop Pești săptămâna 20 - 26 mai 2024

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru situația financiară și intrarea în posesia unor bani, dar și administrarea sumelor pe care aceștia le dețin cu partenerul sau alte persoane din familie. Dacă au demarat un dosar pentru accesarea unui credit, pot primi răspuns favorabil.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, părinților și patrimoniului. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai. În perioada următoare nativii au oportunități și șanse să rezolve un context locativ, o mutare, să își întemeieze o familie sau să-și mărească familia. Jupiter, guvernatorul lor, aduce fericire și bunăstare în familie.

Pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care le activează sectorul carierei și reputației profesionale. Este un moment important, de culegere a roadelor, de înregistrare a unui succes, obținerea unei funcții sau începerea unei activități pe cont propriu. Se încheie o etapă și lasă loc alteia, în care nativii se pot pune mai mult în valoare.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Citește și...
Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută
Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale.

Horoscop 17 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță niște bani de care nu știa
Horoscop 17 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță niște bani de care nu știa

Horoscop 17 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu sare și piper. Sunt multe de făcut, dar o să găsim energia necesară să le ducem la bun sfârșit și să ne ocupăm și de noi și de ai noștri.

Horoscop 16 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia căreia încep să i se adune banii în cont
Horoscop 16 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia căreia încep să i se adune banii în cont

Horoscop 16 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cam cu de toate. Avem și treabă, dar ne putem oferi și un respiro ca să ne destresăm. E bine să alternăm relaxarea cu munca.

Horoscop | Mercur intră în zodia Taur pe 15 mai 2024. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți intens momentul
Horoscop | Mercur intră în zodia Taur pe 15 mai 2024. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți intens momentul

Mercur traversează zodia Taur între 15 mai și 3 iunie 2024. Arhetipul Taurului este despre sistemul de valori, putere și resurse interioare, instinct de supraviețuire, nevoia de siguranță emoțională și materială.

Horoscop 15 mai 2024, cu Neti Sandu. Se anunță o zi bănoasă doar pentru aceste zodii. Cei mai norocoși dintre nativi
Horoscop 15 mai 2024, cu Neti Sandu. Se anunță o zi bănoasă doar pentru aceste zodii. Cei mai norocoși dintre nativi

Horoscop 15 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să avem multe de făcut, dar o s-aveți spor, chiar dacă mai întâlnim pe ici, pe colo niște piedici.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.